x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Campania Colectiv. FRF a epuizat stocul de tricouri ale naţionalei de la amicalul cu Italia

Campania Colectiv. FRF a epuizat stocul de tricouri ale naţionalei de la amicalul cu Italia

25 Noi 2015   •   12:10
Campania Colectiv. FRF a epuizat stocul de tricouri ale naţionalei de la amicalul cu Italia
Sursa foto: FRF.RO

Stocul de 100 de tricouri ale naţionalei României pentru campania #Colectiv, tricouri în care jucătorii români au evoluat în partida amicală cu Italia de la Bologna (2-2), s-a epuizat în timp record, a anunţat Federaţia Română de Fotbal pe site-ul său oficial.

După încasarea sumelor aferente celor 100 de tricouri puse la vânzare, FRF va anunţa exact cum suma adunată va sprijini victimele tragediei din clubul bucureştean Colectiv.

Tricoul special pe care Florin Andone, Lucian Sânmărtean, Gabriel Torje, Vlad Chiricheş sau Claudiu Keşeru l-au purtat la partida de la Bologna a fost disponibil la preţul de 249 lei pe magazinul online al FRF.

La meciul cu Italia, în locul tradiţionalelor numere albastre, tricourile jucătorilor României au fost inscripţionate cu negru, iar cifrele au fost formate din numele celor care s-au stins din viaţă în urma incendiului din clubul Colectiv.

Campania #Colectiv demarată de FRF merge mai departe, precizează forul naţional, care poate facilita procesul de recuperare al celor aflaţi în suferinţă după incendiul din urmă cu aproape o lună, prin Departamentul Medical, care pune în continuare la dispoziţia echipelor interdisciplinare care manageriază răniţii accesul la cele două camere hiperbarice (OXYHEALTH VITAERIS 320) de care dispune.

Totodată, FRF pune la dispoziţia pacienţilor care vor necesita recuperare medicală, după tratarea plăgilor arse, complexul de recuperare din cadrul Centrului de Fotbal Mogoşoaia.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: frf italia romania amical club colectiv tricouri