x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Ce să ai în vedere atunci când îți alegi o casă de pariuri

Ce să ai în vedere atunci când îți alegi o casă de pariuri

11 Mai 2022   •   13:20
Ce să ai în vedere atunci când îți alegi o casă de pariuri

Pariurile sportive au început să aibă un loc destul de important în viața sau activitatea a mii, dacă nu milioane de oameni amatori de fotbal sau alte discipline sportive.

Unele persoane chiar aleg să investească sume astronomice în pariuri și uneori nu sunt atenți la platformele pe care le aleg. 

Foarte mulți debutanți, dar nu numai, se întrebă cu siguranță, ce casă de pariuri sportive să aleagă. Atunci când alegi cele mai bune case de pariuri, este important să o faci în funcție de exigențe și de preferințe.

Dacă, de exemplu, vrei să pariezi doar pe fotbal și nu pe alte sporturi, va trebui, cel mai adesea, să cauți o casă care propune cele mai bune cote pentru acest sport. Dar, dacă vrei să mizezi pe toate disciplinele sportive, în acest caz, va trebui să alegi un site care oferă cele mai bune cotații globale de pe piață.

Varietatea este astfel un lucru extrem de important, la fel ca evenimentele legate de sportul de care ești interesat. Este important deci ca toate lucrurile de care ești interesat să fie prezente pe platformă și să te bucuri de cele mai bune cote cu putință.

De asemenea, ai nevoie de o platformă legală și ergonomică. Dacă ești la primele experiențe în ceea ce privește pariurile sportive, va trebui să alegi o platformă sau un site cu cea mai bună reputație și care să se potrivească cu profilul tău. O casă de pariuri online care are cea mai bună reputație și cele mai bune review-uri va garanta siguranța tranzacțiilor tale.

Navigarea trebuie să fie de asemenea, cât mai ușoară deci site-ul ar trebui să fie ergonomic. Este de altfel, cea mai bună modalitate de a evita greșelile legate de un site care nu este gândit așa cum trebuie.

Este important ca site-ul să se încarce repede, pentru ca pariurile să fie și ele depuse repede. Dar este important și cât de repede se procesează cererea de depozit. Dacă un site prezintă dificultăți în folosire, cel mai bine ar fi să alegi altul.

Bonusurile de bun venit ar trebui să fie și ele cele mai atractive. Cel mai adesea, site-urile de pariuri online oferă bonusuri de bun venit noilor membri care se înscriu pe platformă. Acest bonus este cel care va permite să te bucuri de o sumă de bani în plus, pe lângă ce ai depus inițial.

Metodele de depunere disponibile sunt un criteriu destul de important de care să ții cont. Și nu sunt aceleași pe toate site-urile. Dacă te-ai hotărât cu privire la metoda de depunere pe care o vei folosi, va trebui să verifici dacă aceasta este disponibilă.

Cotele. La o casă de pariuri sunt extrem de importante cotele. Găsind rezultatul bun al unui eveniment sportiv, vei reuși să câștigi la pariuri. Dar, jucând banii, acolo unde cotele sunt cele mai interesante este un lucru care te va ajuta să câștigi și mai mulți bani. Un operator care propune cote mai mari, asigură și câștiguri mai mari.

Este important și cât durează cererile de retragere. Ești dispus să aștepți? În mod normal, acest lucru nu ar trebui să dureze foarte mult, dar depinde de metoda de retragere pe care alegi să o folosești.

Serviciul cu clienții. Platforma trebuie să asigure un serviciu cu clienții de calitate și să pună la dispoziția clienților modalități de contact, fie prin telefon, fie prin mail. Cel mai bun serviciu cu clienții trebuie să integreze și funcția de live chat, asta în permanență pentru ca cineva să poată să răspundă mereu preocupărilor tale.

×