x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Ce să faci și ce să nu faci la prima vizită într-un cazino

Ce să faci și ce să nu faci la prima vizită într-un cazino

12 Iul 2022   •   13:15
Ce să faci și ce să nu faci la prima vizită într-un cazino

Ți-ai dorit să mergi într-un cazino pentru a trăi o aventură plină de adrenalină și suspans? Dacă nu ai făcut asta până acum, vacanța din această vară poate fi oportunitatea mult așteptată.

Tot ce trebuie să faci este să alegi ca locație un resort de lux care include și un cazino sau care are unul în apropiere. Cu siguranță, pe lângă plăcerea de a-ți testa abilitățile și norocul la jocurile preferate, aici te vei bucura de o experiență completă și, în multe cazuri, exclusivistă.

Nu uita însă că niciun cazino nu îți garantează „norocul începătorului”, ba mai mult, este cazul să te familiarizezi cu unele reguli din lumea cazinourilor pentru a te bucura de o experiență cât mai plăcută. Am identificat câteva reguli de „bună practică” pentru cei care vor pătrunde pentru prima dată în lumea strălucitoare a cazinourilor.

Asigură-te că tu și însoțitorii tăi aveți vârsta legală

Lumea jocurilor de noroc este una bine reglementată, pentru a asigura medii stabile și sigure de joc, pentru a proteja jucătorii, dar și pentru a preveni tentativele de fraudă.

Toate cazinourile europene permit accesul clienților care au împlinit 18 ani, dar dacă vei merge în alte zone, trebuie să te interesezi care sunt cerințele în acest sens. Spre exemplu, în multe dintre cazinourile americane trebuie să împlinești 21 de ani pentru a ți se permite accesul.

Setează-ți un timp pentru sesiunea de joc și un buget dedicat!

Indiferent de perioada pe care o vei petrece în cazino, este indicat să îți stabilești un anumit timp pentru sesiunile efective de joc. Cu cât vei juca mai mult, timpul va lucra în favoarea casei. Pentru a „dilata” sau „comprima” timpul, cazinourile nu amplasează instrumente de măsurare a acestuia la vedere.

Trebuie neapărat să porți un ceas pentru a te informa în legătură cu trecerea timpului. Este puțin probabil să îți consulți telefonul în acest sens, iar acest lucru ți-ar distrage atenția.

Foarte important pentru a păstra o amintire frumoasă primei vizite într-un cazino este să îți stabilești un buget de joc și bugete specifice pentru jocurile alese, în cazul în care optezi pentru mai multe. În funcție de acestea poți stabili și mizele pe care vei paria de fiecare dată. Un truc care te ajută să te relaxezi în timpul jocului este să consideri că banii alocați distracției în cazino au dispărut deja din buzunarul tău.

Este important să alegi cazinoul potrivit și jocurile cu cele mai bune cote

Dacă este necesar să alegi un cazinou unde vei juca, este necesar să faci un tur de orizont pentru a-l identifica pe cel care oferă jocurile pentru care ai dezvoltat aptitudini sau dispune de sloturi pe gustul tău. Deși ar putea avea oferte similare, chiar și jocurile cu dealeri reali pot să se desfășoare după reguli diferite, așa încât este bine să te informezi.

Și alegerea jocurilor este o sarcină esențială. Chiar dacă toate jocurile se bazează pe probabilitate, sunt unele unde abilitățile și experiența dobândită, dar și aplicarea unor strategii coerente, îți creează un avantaj major.

Cu alte cuvinte, dacă ai jucat cu succes blackjack în alte medii, este bine să te concentrezi pe astfel de mese și să încerci să eviți terminalele de sloturi care sunt amplasate astfel încât să nu poți trece fără să le observi. Sloturile sunt foarte atractive, nu au reguli de joc complicate și pot oferi câștiguri senzaționale la orice Spin. Ține cont însă că sunt foarte „catchy”, iar șansele de câștig pe termen lung sunt mult mai mici față de alte jocuri. Află mai multe despre sloturi în acest articol!

Alte jocuri care au un RTP (procent de returnare către jucător) decent sunt ruleta și zarurile, în timp ce Keno sau Big Six lasă puțin loc pentru o sesiune profitabilă. Unul dintre cele mai populare jocuri de cazino este pokerul. Aici este nevoie de multă atenție, strategie și o bună evaluare a șanselor, însă rezultatele pot fi excelente pe termen lung.

Alte sfaturi utile pentru prima vizită într-un cazinou

Sfaturile anterioare au fost legate în mare măsură de joc. Este bine de știut că unele cazinouri au un set de reguli specifice referitoare la fumat, băut sau codul vestimentar. Pentru a nu te pune în situații jenante trebuie să te informezi dacă este acceptat fumatul, dacă băutura este din partea casei sau dacă trebuie să adopți o ținută anume.

Înainte de a te așeza la o masă de joc trebuie să afli dacă este necesar să-ți treci numele pe o listă de așteptare, urmând să fii chemat atunci când se eliberează un loc. Nu în ultimul rând, oricât de amabili ar fi cei care lucrează în cazinou, trebuie să te interesezi care este practica standard în privința tips-ului.

 

×