x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Cei mai de succes jucători de Blackjack din toate timpurile

Cei mai de succes jucători de Blackjack din toate timpurile

14 Mar 2022   •   16:06
Cei mai de succes jucători de Blackjack din toate timpurile

Blackjack nu este cel mai dificil joc de cazino pe care să îl înveți și să îl joci, cu siguranță. Cu toate acestea, în istorie există mari jucători profesioniști de blackjack care au stăpânit abilitatea de a juca blackjack și au perfecționat-o până la punctul de a câștiga sume uriașe de bani. Sună interesant?

Ei bine, iată o listă cu cei mai de succes jucători de blackjack și povestea din spatele lor. Dacă blackjack-ul nu este pe placul dvs. și preferați mai mult pariurile sportive, inspirați-vă din coduri bilete azi întotdeauna!

Don Johnson

Dacă încercați să explorați povești de succes la blackjack, atunci Don Johnson este un nume care nu poate fi ratat. Acest jucător profesionist de blackjack a avut o mână legendară. Dar, este faimos și ținut minte pentru că a câștigat 15 milioane de dolari în 3 cazinouri din Atlantic City, într-un interval de 6 luni. În acest joc, la un pariu de 10.000 de dolari, Johnson a primit doi 8 de inimă neagră, pe care evident i-a împărțit, și a mai primit un set de 8 de inimă neagră, pe care i-a împărțit din nou. Dealerul a împărțit 3 de două ori și 2 de două ori, la fiecare dintre acestea, Johnson s-a dublat. În cele din urmă, dealerul a arătat 2 cărți care totalizau 15 și a tras un 10, permițându-i lui Johnson să intre într-o serie de victorii.

Din momentul în care s-au deschis cazinourile din Atlantic City, în 1978, aceasta a fost prima dată când casa a pierdut bani pe parcursul unei anumite luni la jocul de blackjack. Don Johnson, pe de altă parte, a declarat într-un interviu că nu a numărat niciodată cărțile, deoarece numărarea cărților poate face ca un jucător să fie interzis în unele cazinouri. El credea că un jucător cu o memorie antrenată și o mare acuratețe ar putea să țină evidența cărților jucate și a celor din pachet și să-și maximizeze șansele de a învinge cazinoul.

Bill Benter

Dacă există un jucător cu o carieră profesională solidă în blackjack și o dispoziție la fel de filantropică, atunci acesta este cu siguranță Bill Benter. Un jucător de mare succes, Benter crede foarte mult în caritate și contribuie la cauze nobile, precum și campanii politice. Așadar, el este, de asemenea, un jucător de blackjack care figurează în Blackjack Hall of Fame pentru toate motivele bune.

În ceea ce privește cariera sa profesională de blackjack, aceasta a fost profitabilă, dar scurtă, deoarece într-o zi a fost prins numărând cărțile la un joc obișnuit la Maxim. Ulterior, numele său a fost trecut pe lista neagră în aproape toate cazinourile din Vegas. La scurt timp după aceea, a început să parieze pe cursele de cai și a devenit un câștigător masiv la Hong Kong Jockey Club datorită abordării sale computerizate a pariurilor pe cursele de cai.

Kerry Packer

Kerry Packer este unul dintre acei jucători profesioniști de blackjack care sunt sinonimi cu unele dintre cele mai bune jocuri de blackjack. În 1995, el a dat dovadă de un talent extraordinar jucând cu 8 mâini la numeroase mese de blackjack din cazinourile din Las Vegas. El a luat măsuri riscante, cum ar fi plasarea unui pariu de 250.000 de dolari pe mână și câștigarea de 20 de ori succesiv. A fost unul dintre cei mai curajoși jucători pe care i-a produs vreodată lumea.

În ciuda faptului că a avut un succes admirabil la blackjack, nu a putut face avere la baccarat. De fapt, la baccarat, a pierdut peste 27,4 milioane de lire sterline în decurs de 10 luni. În cazinoul Hilton din Las Vegas, Packer a câștigat odată 7 milioane de dolari la blackjack și a pierdut 10 milioane de dolari într-o altă seară, dovedind că succesul și eșecul merg mână în mână în blackjack și în viață în general.

Ken Uston

Ken Uston a fost un jucător profesionist de blackjack de un succes incredibil, care era cunoscut pentru trucurile sale excelente de numărare a cărților. Uston a făcut cunoștință cu sistemul de numărare a cărților după ce s-a întâlnit întâmplător cu Al Francesco la o petrecere. Folosindu-și propriile abilități de strateg matematic, a ajuns să fie un numărător de cărți notoriu. De asemenea, a fost autorul mai multor cărți despre numărarea cărților și despre modalitățile de a învinge avantajul casei.

Uston a obținut profituri uriașe, dar, după un anumit timp, i s-a interzis să mai joace în majoritatea cazinourilor. Cu toate acestea, el a inventat mijloace și s-a deghizat pentru a intra în cazinouri. A contestat chiar și interdicția și a câștigat. Acest profesionist al blackjack-ului a murit la vârsta fragedă de 52 de ani.

 

Edward Thorp

Edward Thorp nu a fost doar un jucător profesionist de blackjack, ci și inventatorul unei metode de numărare a cărților de blackjack, prin care jucătorii puteau să țină evidența cărților jucate și a celor rămase în pachet. În calitate de profesor de matematică, s-a specializat în domeniul probabilităților, ceea ce i-a conferit abilitatea de a face predicții corecte.

Thorp publicase, de asemenea, o carte intitulată "Beat the Dealer". Cartea detalia tehnicile de blackjack, care au fost extrem de popularizate de marii jucători în diverse cazinouri din întreaga lume.

Concluzie

Acești jucători profesioniști de blackjack care au avut un mare succes în acest joc sunt un exemplu pentru iubitorii de blackjack de pretutindeni. Aceștia sunt surse de inspirație pentru jucătorii profesioniști care încearcă să devină mai buni la blackjack și să își sporească șansele de câștig cu fiecare mână pe care o joacă.

×