x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Comitetul Olimpic Român are un nou asigurător oficial

Comitetul Olimpic Român are un nou asigurător oficial

13 Oct 2021   •   19:10
Comitetul Olimpic Român are un nou asigurător oficial

Allianz-Țiriac Asigurări și Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) au semnat, miercuri, un parteneriat prin care compania a devenit asigurătorul oficial al COSR și al Echipei Olimpice – „Team Romania” - care va reprezenta România la toate competițiile care vor avea loc în următorii cinci ani.

Parteneriatul este construit pe două direcții: asigurarea bunurilor și a facilităților COSR care permit pregătirea pentru competiții și susținerea sportivilor prin asigurări de viață și asigurări medicale în străinătate.

Allianz-Țiriac va oferi o gamă variată de produse de asigurare, menite să preia grijile COSR și ale sportivilor și să le asigure o acoperire completă împotriva riscurilor: asigurări de viață, asigurări medicale pentru călătorii în străinătate, asigurări împotriva incendiului și alte calamități pentru clădirile și facilitățile utilizate de sportivi, asigurări RCA și CASCO. Valoarea totală a sumei asigurate de Allianz-Țiriac se ridică la aproximativ 120 milioane de lei (24 mil. euro).

Parteneriatul local dintre Allianz-Țiriac și COSR este o completare a asocierii la nivel internațional dintre Grupul Allianz și Comitetul Olimpic și Paralimpic Internațional.

Mediafax

×
Subiecte în articol: cosr allianz tiriac