x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Cum pariem eficient pe biletul zilei?

Cum pariem eficient pe biletul zilei?

17 Feb 2022   •   16:35
Cum pariem eficient pe biletul zilei?

Biletul zilei este unul dintre cele mai populare aspecte atunci când vorbim de pariuri sportive. Biletul zilei este acel bilet pe care îl plasezi în fiecare zi pentru a obține profit atunci când tragi linie la sfârșitul lunii. Fiecare parior are strategia lui de a alcătui biletul zilei.

Pentru a avea șanse cât mai mari de câștig atunci când joci biletul zilei este necesar să ai în vedere câteva aspecte pe care ți le voi prezenta mai jos.

Fie că folosești biletul zilei ocazional sau zi de zi, este necesar să ai un money management bine pus la punct. Acest lucru este esențial în pariuri. Pentru a putea știi care este miza maximă pe care o poți plasa pe biletul zilei este necesar să îți faci o analiză a veniturilor și să îți aloci un procent din acestea pentru pariuri în fiecare lună.

În acest fel, vei afla care este suma maximă pe care o poți paria pe biletul zilei pentru a te putea bucura de pariuri toată luna și pentru a obține și profit.

Alege o casă de pariuri

În primul rând, trebuie să îți alegi o casă de pariuri la care să pariezi biletul zilei. Pariurile online oferă mai multe avantaje. Printre cele mai mari avantaje pe care le oferă pariurile online se numără disponibilitatea de pariere la orice oră, simplitatea cu care poți vedea toată oferta sportivă și diferitele cote mărite și bonusuri. Atunci când alcătuiești biletul zilei, caută cât mai multe value bets.

Este de la sine înțeles că un pronostic cu o cotă de 1.20 va avea șanse mult mai mari de reușită decât un pronostic cu o cotă de 2.00, dar acest lucru nu te va ajuta prea mult deoarece vei avea nevoie de 7-8 pronosticuri cu o cotă de 1.20 pentru a câștiga cât obții dintr-un pronostic cu o cotă de 2.00.

Value bets sunt acele pronosticuri care au cote mai mari decât în mod normal datorită mai multor factori cum ar fi tendințele de pariere. Există cote mai mici decât ar trebui să fie pentru unele pronosticuri și cote mai mari. Tu trebuie să cauți cotele mai mari.

Alege tipuri de pariuri

Un alt aspect important pe care trebuie să îl iei în considerare face referire la tipurile de pariuri pe care alegi să le plasezi pe biletul zilei. Pentru a putea avea șanse cât mai mari de reușită pe biletul zilei trebuie să alegi tipurile de pariuri care se bazează mai mult pe analiză și nu pe noroc.

Pariurile de tip 1x2 și pariurile pe numărul de goluri peste/sub sunt mult mai sigure decât pariurile pe cornere sau cartonașe. Este foarte importantă analiza meciurilor înainte de pariere. În acest fel, vei putea să iei o decizie corectă atunci când pariezi.

Citește și: Câte meciuri să pariezi pe biletul zilei?

Pariorii profesionişti recomandă ca numărul de pronosticuri de pe biletul zilei să nu fie mai mare de 3/4. Acest lucru este evident deoarece cu cât ai multe pronosticuri pe un bilet, cu atât șansele de câștig sunt mai mici. De asemenea, ar trebui ca fiecare pronostic să aibă o cotă de aproximativ 2. În acest fel, poți folosi strategii care ți se potrivesc și îți vei spori șansele de câștig.

 

×