x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport De ce să alegi o casa de pariuri cu licență la ONJN

De ce să alegi o casa de pariuri cu licență la ONJN

21 Sep 2022   •   16:46
De ce să alegi o casa de pariuri cu licență la ONJN

Licență ONJN reprezintă un criteriu foarte importante de alegere a unei case de pariuri online. Noi recomandam, de asemenea, că acest detaliu să fie folosit de către toate persoanele aflate în căutarea unei agenții de pariuri online.

De ce este important să alegi o casa de pariuri cu licență la ONJN? Acesta este subiectul articolului nostru iar după ce îl vei parcurge, cu siguranță te vei convinge că trebuie să joci numai la case de pariuri din Romania licențiate.

Ce trebuie să știi despre casele de pariuri cu licență la ONJN?

Înainte de a vorbi despre motivele pentru care trebuie să alegi numaidecât doar case de pariuri cu licență la ONJN, să clarificam mai întăi ce este o casa de pariuri cu o astfel de licență.

Ei bine, pentru a putea funcționă în regim legal pe piață jocurilor de noroc, ai nevoie de o licență din partea ONJN. Astfel, înainte de a intra pe aceasta piață, agențiile trebuie să aplice pentru o astfel de licență.

Licență este oferita doar daca agenția respecta o serie de cerințe foarte clare pe care ONJN le impune. În cazul în care toate cerințele impuse sunt respectate, agenția vă primi mai întăi o licență temporara, urmând că după un an cât durează prima licență, aceasta să fie extinsa pentru o perioada de 10 ani.

Trebuie să știi că exista o mulțime de case de pariuri în Romania care au obținut licență de la ONJN, așa că nu exista nici un motiv pentru a-ți dori să joci la o casa de pariuri fară licență.

3 motive pentru a alege o casa de pariuri cu licență ONJN

Acum că am stabilit ce este licență ONJN și cum are loc procesul de licențiere, să vorbim și despre motivele pentru a alege o casa de pariuri cu licență la ONJN. Iată care sunt acestea:

Nu vei avea probleme cu legea

Nu trebuie să iți dorești să ai probleme cu legea, așa că alegerea casei de pariuri ar trebui să o faci cu gândul la acest aspect. Ei bine, daca vei opta pentru una dintre numeroasele case de pariuri din Romania care au primit licență de la ONJN, atunci sigur nu vei avea probleme cu legea.

Parierea vă respecta toate normele legale în vigoare, așa că nu trebuie să iți faci griji din acest punct de vedere.

Scapi de sarcina de a plati taxe

Fiind o activitate 100% legale, este evident faptul că se plătesc și taxe pentru veniturile obținute din pariurile sportive.

Vestea buna este că nu trebuie să te ocupi personal de acest lucru. Asta deoarece casa de pariuri licențiată la ONJN se face responsabila de plata taxelor în locul tău, ceea ce reprezintă un alt motiv serios pentru a avea în vedere parierea la o agenție licențiată.

Taxele se opresc la sursa așa că scapi de orice grija din acest punct de vedere, ceea ce este minunat.

Ai parte de sprijin în cazul în care ești victima unei nedreptăți

Chiar daca în mod obișnuit nu ar trebui să se întâmple asta, uneori mai apar și anumite conflicte intre casa de pariuri și utilizatori, așa că toate acestea trebuie rezolvate într-un cadru cât mai profesionist.

Ei bine, daca ești victima unei nedreptăți, ai cui să te adresezi pentru a depune o plângere. Instituția către care ar trebui să te îndrepți se numește ONJN.

Acesta este un alt motiv excelent pentru care ar trebui să alegi o casa de pariuri cu licență la ONJN.

Condiții cât mai bune pentru utilizatorii romani

Așa cum spuneam, licență ONJN se obține doar daca se respecta o serie de cerințe foarte clar impuse de către aceasta instituție.

În general toate aceste cerințe despre care vorbim își propun să asigure utilizatorilor romani condiții de pariere cât mai bune.

Altfel spus, platforma trebuie să fie numaidecât în limba romana, tranzacțiile să se efectueze numai în moneda națională și totodată evenimentele sportive din Romania au prioritate în oferta acestor agenții.

Nu ignora toate aceste motive prezentate în articolul nostru și alege doar case de pariuri din Romania care au obținut licență ONJN. Este un mod sigur și confortabil de a paria, așa că ar trebui să alegi doar în acest mod.

×