x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Djokovic le dă emoții fanilor săi la Australian Open

Djokovic le dă emoții fanilor săi la Australian Open

de Redacția Jurnalul    |    16 Ian 2023   •   12:00
Djokovic le dă emoții fanilor săi la Australian Open
Sursa foto: Hepta

Publicația sârbă sportklub.rs a anunțat luni dimineața, prin jurnalistul Saša Ozmo, că Novak Djokovic nu se va antrena la Melbourne Park pentru a doua zi consecutiv. Duminică, el a programat o ședință de antrenament la ora 19:00 (ora locală) pe terenul 10, pentru ca ulterior să fie scos din program.

Tennis Australia a confirmat că antrenamentul a fost anulat. Sâmbătă, Novak trebuia inițial să se antreneze de la ora 12:15, dar nu s-a mai antrenat nici atunci și nici în intervalul orar 19:00-20.00.

Rămâne posibilitatea ca Djokovic să se fi antrenat în altă parte, departe de ochii publicului, dar având în vedere problemele cu accidentarea de la Adelaide, fanii lui Novak sunt speriați înainte de începerea Australian Open.

"M-am luptat un pic cu ea, ca să fiu sincer, în ultimele șapte zile, dar sper că nu este o problemă prea mare", a declarat Djokovic, vineri, la o conferință de presă.

„Până acum sunt capabil să mă antrenez, să concurez, să joc puncte, să exersez seturi. Acesta este un semn pozitiv. Sunt un pic mai precaut, nu mă duc la maxim la antrenament, îmi păstrez energia pentru săptămâna viitoare. Sper că atunci nu va fi o problemă pentru mine."

Novak Djokovic este de nouă ori campion la Melbourne și va juca primul său meci la ediția din acest an a turneului marți, în jurul orei 11:30, ora României, împotriva spaniolului Roberto Carballes Baena.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Novak Djokovic Australian Open