x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Echipa feminină de tenis de masă, felicitată de premier, după ce a câștigat Campionatul European

Echipa feminină de tenis de masă, felicitată de premier, după ce a câștigat Campionatul European

de Redacția Jurnalul    |    02 Iul 2023   •   16:20
Echipa feminină de tenis de masă, felicitată de premier, după ce a câștigat Campionatul European
Sursa foto: Captură video TVR 2

Echipa feminină de tenis de masă a fost felicitată, duminică, de Marcel Ciolacu, după ce sâmbătă a câștigat Campionatul European.„Cele 17 medalii demonstrează încă o dată valoarea, determinarea și curajul tricolorilor”, transmite premierul.

„Felicitări Echipei României pentru rezultatele obținute la Jocurile Europene de la Cracovia Malopolska 2023! Cele 17 medalii câștigate de sportivii români, dintre care 6 medalii de aur, 6 de argint și 5 de bronz demonstrează - încă o dată! - valoarea, determinarea și curajul tricolorilor. Dragi sportivi și tehnicieni, vă urez mult succes în competițiile următoare și, mai ales, la calificările pentru Jocurile Olimpice de la Paris din 2024”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Echipa feminină a României a câștigat aurul european la Campionatul European la tenis de masă, sâmbătă, după ce a detronat Germania, scor 3-2, în finala Jocurilor Europene Cracovia Malopolska 2023.

„Este performanța supremă a lotului feminin într-o ediție a Jocurilor Europene, după ce în 2019 s-a obținut argintul, tot după o finală contra echipei Germaniei. Azi (sâmbătă - n.r.), în Polonia, tricolorele antrenate de Viorel Filimon au încheiat un parcurs strălucitor pe tablou și cu hora bucuriei pe suprafața de joc, odată cu punctul care a adus titlul României! A fost testul maturității trecut de Adina Diaconu și Andreea Dragoman, care au format perechea de dublu învingătoare a primului meci al duelului, 3-2 (8-11, 19-17, 11-7, 8-11, 11-5) contra perechii Nina Mittelham/Xiaona Shan. A urmat la masa de joc Bernadette Szocs, care s-a abonat la reveniri senzaționale”, potrivit Federației Române de Tenis de Masă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: tenis de masa Marcel Ciolacu