x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Emma Răducanu a vorbit într-o română aproape perfectă 

Emma Răducanu a vorbit într-o română aproape perfectă 

27 Oct 2021   •   08:03
Emma Răducanu a vorbit într-o română aproape perfectă 
Sursa foto: Hepta

Emma Răducanu a reușit să surprindă extrem de plăcut la interviul de după victoria în fața Polonei Hercog, din primul tur, la Transylvania Open. Britanica de origine română a răspuns întrebărilor într-o limbă română suprinzător de corectă.

„Aș vrea să încerc în română și dacă nu mai pot schimb” – așa a început Răducanu răspunsurile, la finalul meciului câștigat în primul tur, pe BT Arena. Ea a continuat apoi cu o cursivitate remarcabilă:

„A fost un meci foarte dificil, ea a fost foarte tare, dar cred că nu am jucat atât de bine, dar am câștigat și sunt foarte bucuroasă acum. Vreau să mulțumesc foarte mult, turneul e foarte bine organizat și îmi place foarte mult în Romania, îmi place foarte mult aici. A fost foarte bine, dar dificil azi, ea are experiență, iar eu am doar 18 ani. Nu am jucat bine, dar am reușit să revin și am câștigat. Ea a servit bine dar am reușit să returnez.”

Răspunzând din nou la întrebarea referitoare la mâncarea ei preferată, Emma Răducanua a spus: „Ciorbă de perisoare, dar acum am mâncat numai ciorbă de legume. Mai aștept un pic și o să mănânc sarmale. Îmi place și mămăliga și papanașii”

”Am memorii foarte frumoase din țară și mulțumesc mult pentru suportul primit aici. Acum îmi e puțin rușine să vorbesc în română, dar dacă mai stau puțin aici o să învăț mai bine să vorbesc.” a mai spus britanica.

„Sunt tristă că nu sunt spectatori, dar la antrenamente au participat spectatori și m-am simțit primită cu multă căldură.”, a mai declarat în final Emma Răducanu, care o va întâlni în turul doi pe românca Ana Bogdan.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: emma raducanu