x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Emma Răducanu s-a retras din meciul inaugural de la Nottingham

Emma Răducanu s-a retras din meciul inaugural de la Nottingham

07 Iun 2022   •   16:28
Emma Răducanu s-a retras din meciul inaugural de la Nottingham
Sursa foto: Hepta

Jucătoarea de tenis britanică Emma Raducanu a fost nevoită să ia un time-out medical în confruntarea cu Viktorija Golubic în turneul de la Nothingham, desfășurat pe iarbă, și s-a retras apoi, după 33 de minute de joc.

Ea a abandonat partida în primul tur al turneului Nottingham Open, în partida jucată cu numărul 55 WTA, elvețianca Viktorja Golubic. Cele două au făcut câte un break în debutul meciului, înainte ca britanica să își câștige serviciul, pentru 2-1.

Răducanu a fost nevoită însă imediat după aceea să ceară intervenția fizioterapeutului, chiar la prima schimbare, luând un time-out pentru a primi tratament pentru ceea ce părea a fi o problemă abdominală. Ea s-a retras în cele din urmă după 33 de minute.

Tensimena revenise la turneul la care și-a făcut debutul în circuitul WTA în urmă cu 12 luni, întorcându-se ca numărul 11 mondial și campioană la US Open.

Jucătoarea de 19 ani a fost văzută de un fizioterapeut după doar 14 minute de joc. Britanica a părut că a luat analgezice înainte de a fi tratată din nou pe un prosop, pe teren, pentru ceea ce părea a fi o problemă în partea stângă a abdomenului.

Ea a continuat să joace și a reușit să facă break pentru un avantaj de 3-1, dar ulterior a pierdut următoarele trei game-uri la rând pentru a fi condusă cu 3-4.

Emma Răducanu a continuat să primească tratament de la fizioterapeut în timpii de pauză alocați, dar în cele din urmă a abandonat.

Cu Wimbledon la doar trei săptămâni distanță, acest incident ridică semne de întrebare dacă jucătoarea de 19 ani va fi aptă pentru a se prezenta la startul Grans Slam-ului londonez.

×
Subiecte în articol: emma raducanu