x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Etapa cu numărul 2 a Campionatului Național de Poker 888 România: hai in Timișoara pe 4 Iulie!

Etapa cu numărul 2 a Campionatului Național de Poker 888 România: hai in Timișoara pe 4 Iulie!

30 Iun 2022   •   17:05
Etapa cu numărul 2 a Campionatului Național de Poker 888 România: hai in Timișoara pe 4 Iulie!

Crezi că ai toate calitățile necesare pentru a câștiga Campionatul Național de Poker 888 România? Nu îți programa vacanța de vară până nu afli toate detaliile despre următoarele etape ale Campionatului Național organizat de 888poker împreună cu PokerFest!

Când și unde sunt programate ultimele 3 etape ale Campionatului Național de Poker 888 România

  • Gentleman’s Poker Club TIMIȘOARA, în perioada 4 – 10 iulie
  • Players’ Poker Club CLUJ, în perioada 8 – 14 august
  • Poker Room BUCUREȘTI, în perioada 29 august – 4 septembrie

Dan Căprian a câștigat Main Eventul primei etape

Prima etapă a Campionatului Național de Poker 888 România a avut loc la Poker Arena Iași, în perioada 6 - 12 iunie și s-a bucurat de prezența a numeroși pasionați de poker live de cea mai bună calitate.

Primul Main Event al Campionatului Național a fost câștigat de Dan Căprian, un jucător regular al clubului de poker live din Iași. Pe lângă faptul că a devenit primul favorit al competiției în 4 etape organizate de 888poker, Dan Căprian a câștigat și un premiu de 10.395€, pentru un buy-in de 330€.

Nu mai puțin de 143 de jucători s-au aliniat la startul Main Event-ului, iar după primele 2 zile de joc au rămas 39. După acțiunea intensă din Ziua 2, cei mai buni 9 jucători au format Masa Finală. Deși era chip lider în momentul în care mai erau doar 12 jucători, cu peste 100BB, Andrei Cosmin Calenciuc, membru al Stream Team 888poker, a ratat masa finală, clasându-se pe poziția a 12-a.

La capătul celor aproximativ 4 ore de joc, masa finală s-a încheiat cu următorii jucători pe primele 3 poziții:

  • Locul 1: Dan Căprian - 10.395€
  • Locul 2: Marian Barbu - 7.000€
  • Locul 3: Alin Cismaru - 4.500€

De menționat faptul că Alin Cismaru a reușit să-și câștige biletul de intrare jucând un satelit online cu buy-in de 33€.

Etapa a 2-a se joacă la Timișoara, în perioada 4 - 10 iulie

La aproximativ o lună de la startul primei runde, mai exact pe 4 iulie, Gentleman’s Poker Club din Timișoara (amplasat în incinta Hotelului Continental 5 stele) devine capitala pokerului live din România.

Timp de 7 zile, Orașul Florilor va găzdui o serie excelentă de turnee de poker live, în centrul atenției fiind cel de-al doilea turneu la care poți aduna puncte în cursa pentru titlul de Campion al României la poker.

Main Event-ul ediției cu numărul 2 este similar cu cel desfășurat la Iași, în cadrul primei etape. Biletul de intrare costă 330€, iar pe lângă premiile puse la bătaie, se vor acorda puncte în clasamentul general - de la 1 punct pe Locul 20 la 20 de puncte pentru câștigător.

Programul turneelor de poker live Timișoara 4 - 10 iulie

DE INSERAT FOTO PROGRAM TURNEE POKER TIMISOARA

 

Cum poți câștiga titlul de Campion în seria de turnee live de la 888poker și ce premiu primești

Pentru a câștiga titlul de Campion Național 888poker România, trebuie să acumulezi cele mai multe puncte în clasamentul general, alcătuit în baza celor 4 Main Event-uri programate în cele 4 etape.

Jucătorul care adună cele mai multe puncte la cele 4 turnee cu buy-in de 330€ va primi nu doar titlul de Campion Național, ci și 3 pachete 888pokerLIVE pentru turneele internaționale live organizate de 888poker în cursul anului 2023, cu o valoare estimată de peste 7.000$!

Un amănunt foarte important în stabilirea câștigătorului este faptul că se acordă un bonus de 10 puncte jucătorilor care participă la toate cele 4 Main Event-uri.

Nu uita că te poți califica la evenimentele de poker live și prin intermediul sateliților online disponibili zilnic la 888poker! Ne vedem în Orașul Florilor (4 - 10 iulie) pentru o serie de turnee de poker live excelentă!

 

 

×