x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Fotbalistul Angel Di Maria, amenințat de traficanți de droguri: să nu se mai întoarcă pentru că vom ucide un membru al familiei

Fotbalistul Angel Di Maria, amenințat de traficanți de droguri: să nu se mai întoarcă pentru că vom ucide un membru al familiei

de Redacția Jurnalul    |    25 Mar 2024   •   23:26
Fotbalistul Angel Di Maria, amenințat de traficanți de droguri: să nu se mai întoarcă pentru că vom ucide un membru al familiei
Sursa foto: Hepta

Atacantul argentinian Angel Di Maria a fost amenințat luni, la casa familiei sale de la periferia orașului Rosario, a anunțat presa locală, pe fondul unui val de violențe legate de droguri în orașul din care provine și Lionel Messi.

Mesajul de amenințare vine la o săptămână după ce Di Maria, care joacă în prezent la campioana Portugaliei, Benfica, a declarat că ar dori să își încheie cariera la clubul său din copilărie, Rosario Central, relatează Reuters.

Presa locală a relatat că o mașină a lăsat o pancartă adresată familiei Di Maria, în care se spune că nici măcar guvernatorul provinciei, Maximiliano Pullaro, nu le poate garanta siguranța în cazul în care ar reveni să locuiască în oraș.

"Spune-i fiului tău Angel să nu se mai întoarcă la Rosario pentru că vom ucide un membru al familiei. Nici măcar Pullaro nu te va salva", scria în mesaj, potrivit portalului de știri Infobae, care citează surse din poliție.

Rosario, unul dintre cele mai mari centre agro-portuare din lume, a înregistrat o creștere intensă a violențelor din partea grupărilor de traficanți de droguri.

Căpitanul naționalei Argentinei, Lionel Messi, născut și el la Rosario, a fost de asemenea amenințat într-o scrisoare, anul trecut, după ce bărbați înarmați neidentificați au atacat un supermarket deținut de familia soției sale, Antonela Roccuzzo.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: angel di maria traficanti amenintare