x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Lionel Messi, gest nobil de caritate pentru organizația lui Jude Bellingham

Lionel Messi, gest nobil de caritate pentru organizația lui Jude Bellingham

de Redacția Jurnalul    |    17 Noi 2023   •   00:40
Lionel Messi, gest nobil de caritate pentru organizația lui Jude Bellingham
Sursa foto: Hepta

Lionel Messi, superstarul de la Inter Miami, face o donație originală, sub forma unei întâlniri personale, organizației caritabile Football for Change fondată de jucătorii britanici Jude Bellingham, Trent Alexander-Arnold și Jamie Carragher.

Conform The Liverpool Echo, Messi a donat această întâlnire organizației caritabile înaintea unei cine de gală care va avea loc sâmbătă și în cadrul căreia organizatorii speră să strângă peste un milion de lire sterline.

Gala Football For Change a fost fondată de Bellingham, alături de Jamie Carragher, Trent Alexander-Arnold și Conor Coady, în 2021.

Oferta lui Messi ar putea fi valorificată la peste 300.000 de lire sterline. În același context, David Beckham, coproprietar al Inter Miami, a donat, de asemenea, un tur al clubului de fotbal din MLS, care ar putea fi condus chiar de fostul căpitan al Angliei.

Football For Change va acorda, de asemenea, 20 de granturi, fiecare în valoare de 100.000 de lire sterline, pentru copiii și tinerii care cresc în comunitățile defavorizate din Marea Britanie.

Înaintea galei din acest weekend, Alexander-Arnold a declarat, citat de The Liverpool Echo:

"Football For Change înseamnă să ajutăm tinerii spre o traiectorie pozitivă. Este vorba despre fotbaliști și lideri de afaceri care se reunesc cu scopul de a contribui la îmbunătățirea șanselor și oportunităților de viață ale tinerilor din unele dintre cele mai dificile cartiere din țară. Este o inițiativă strălucită și știu că, crescând în Liverpool, este nevoie de ea acum mai mult ca niciodată."

Probabil că Messi va urmări îndeaproape licitația din acest weekend, pentru a afla cu cine a licitat cel mai mult pentru a se întâlni cu el, personal. El se află la datorie cu naționala Argentinei, înainte de două meciuri vitale pentru calificarea la Cupa Mondială, vineri urmând să se confrunte cu Uruguay, înainte de a juca miercuri cu Brazilia.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Lionel Messi