x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Mane și-a anunțat coechipierii de la Liverpool că pleacă după înfrângerea din finala CL

Mane și-a anunțat coechipierii de la Liverpool că pleacă după înfrângerea din finala CL

30 Mai 2022   •   10:20
Mane și-a anunțat coechipierii de la Liverpool că pleacă după înfrângerea din finala CL

 Atacantul senegalez Sadio Mane ar fi luat decizia definitivă de a părăsi Anfield în această vară și le-a explicat decizia sa coechipierilor săi în că din vestiarul de pe Stade de France, relatează mai multe publicații sportive.

Sadio Mane le-ar spus coechipierilor de la Liverpool că pleacă de la club în această vară, după înfrângerea din finala Ligii Campionilor cu Real Madrid.

Vinicius Junior a marcat singurul gol al meciului, pentru a aduce al 14-lea titlu de Liga Campionilor al campionilor spanioli.

Liverpool e acum pe cale să sufere un nou eșec, odată cu vestea că atacantul senegalez Mane este gata să părăsească Anfield după șase sezoane la club. Atacantul în vârstă de 30 de ani va fi probabil foarte căutat după o perioadă de succes pe Merseyside, unde a marcat 120 de goluri pentru club.

Bayern Munchen este interesată să semneze cu atacantul lui Liverpool în această vară, deoarece jucătorul de 30 de ani mai are doar 12 luni rămase din actualul său contract. Mane a insistat că nu va face niciun anunț cu privire la viitorul său până după finala Ligii Campionilor, iar acum se crede că un anunț public este iminent.

Mai multe publicații, în frunte cu Diario AS și The Mirror, susțin că Mane și-a informat coechipierii de la Liverpool despre intenția sa de a pleca de la club în această vară, în vestiarul de pe Stade de France, după înfrângerea din finala Ligii Campionilor.

Atacantul senegalez a făcut parte din atacul lui Liverpool care nu a reușit să învingă apărarea solidă a lui Real Madrid și prestația remarcabilă a portarului advers Thibaut Courtois.

Mane a luat decizia definitivă de a părăsi clubul, după cum precizează publicațiile citate, după un sezon în care a câștigat cu Liverpool trofeele Cupei Angliei și Cupei EFL. Senegalezul a cucerit Liga Campionilor cu echipa lui Jurgen Klopp în 2019 și apoi titlul în Premier League, în anul următor.

Atacantul și-a început cariera profesională la clubul francez Metz, înainte de a juca timp de două sezoane la Red Bull Salzburg,după care s-a transferat Southampton în vara anului 2014. Două campanii productive pe coasta de sud a Angliei au precedat trecerea sa la Liverpool.

Mane a devenit parte a unui atac de temut cu trei vârfuri alături de Mohamed Salah și Roberto Firmino, dar venirile lui Diogo Jot și Luis Diaz în ultima vreme au crescut concurența pe post. Cu toate acestea, Mane a rămas un titular obișnuit alături de Salah și Diaz.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: liverpool