x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport (P) Avantajul Casei la cele mai populare jocuri de cazino

(P) Avantajul Casei la cele mai populare jocuri de cazino

10 Apr 2024   •   16:10
(P) Avantajul Casei la cele mai populare jocuri de cazino

Avantajul Casei la jocuri de cazino diferă. Blackjack este, în teorie, cel mai profitabil joc pentru utilizatori, deoarece aceștia pot reduce avantajul Casei considerabil. Ruleta returnează și ea destul de mult pentru jucători, în timp ce la sloturi totul depinde de jocul ales.

În primul rând, hai să stabilim ce este avantajul Casei la jocuri de cazino. Cazinourile au costuri de operare și își doresc să facă și profit. Așa că încă din cele mai vechi timpuri Casa pornește din start cu un avantaj. Dacă la începuturile jocurilor de noroc avantajul Casei era destul de mare, acum lucrurile s-au schimbat și a rămas de doar câteva procente.

Avantajul Casei la sloturi online

Avantajul Casei la sloturi online diferă de la un joc la altul. În general, acesta este între 1 și 10%. Poți vedea cu transparență care este avantajul prin verificarea secțiunii de informații, unde vei găsi RTP-ul. Acest termen este prescurtarea de la Return to Player, adică procentul din suma mizată ce va fi întors jucătorilor.

La cele mai multe sloturi online din țara noastră, RTP-ul este de peste 95%. Asta înseamnă că jocul în sine va reține cel mult 5% din suma jucată pe un interval nedefinit. Este important să înțelegi că RTP-ul nu se aplică doar pentru o sesiune, ci pentru un interval mai mare de timp. Așa cum tu poți să mizezi 100 RON și să câștigi 150 RON, la fel un alt jucător poate să mizeze aceeași sumă și să rămână cu 45 RON.

Se cuvine să menționăm că la jocurile de pacanele la care se poate cumpăra speciala, RTP-ul se modifică. Gates of Olympus, Sweet Bonanza, Money Train, Fruit Party sau The Dog House Megaways sunt doar câteva dintre cele mai populare pacanele cu speciale disponibile în prezent.

Sloturile sunt apreciate de utilizatori deoarece sunt simple de înțeles, au tematică diversă, de la filme de top, seriale, istoria Egiptului, mitologie și așa mai departe. În plus, funcțiile speciale le fac și mai atractive.

Avantajul Casei la blackjack

Blackjack este jocul de noroc în care Casa are cel mai mic avantaj. Datorită facilităților pe care jucătorul le are în raport cu dealerul, avantajul Casei poate scădea până la 0.5%. Ai nevoie de strategiile perfecte și deciziile potrivite. Important este să respecți strategia de bază, să înveți să iei deciziile potrivite conform diagramei și astfel îți vei maximiza șansele de câștig.

Pentru a exersa cât mai bine strategia de bază, poți să încerci să joci blackjack online. Asta deoarece mizele vor fi mai accesibile și eventualele greșeli nu te vor influența din punct de vedere financiar. În plus, când joci online poți să deschizi un tab în browser în care să vezi deciziile potrivite în funcție de cărțile disponibile. Astfel îți vei crea un avantaj perfect legal. Ține cont că respectarea strategiei de bază nu îți va garanta câștiguri, ci doar îți va maximiza șansele pe baza unor probabilități matematice.

Avantajul Casei la ruletă

Avantajul Casei la ruletă este ușor de calculat prin intermediul unor calcule simple. Cea mai populară versiune este ruleta europeană, pe care o vei întâlni la toate cazinourile online din țara noastră. În această variantă, avantajul Casei este de 2.7%. Asta deoarece pe masă se află și o secțiune cu "0" verde, care reprezintă avantajul Casei. Tot 2.7% este și avantajul Casei la ruleta franceză.

În schimb, ruleta americană are un număr adițional 00. Asta înseamnă că, automat, avantajul Casei este mai mare. Mai exact, de 5.26%. Acest lucru face ca ruleta americană să nu fie foarte populară printre utilizatorii cazinourilor online din țara noastră.

Ruleta se bucură de o popularitate ridicată deoarece oferă numeroase opțiuni de pariere. Poți să mizezi și pe mai multe numere, pe culoare, par/impar, zonele de pe ruletă și așa mai departe. Iar rezultatul îl vei afla în doar câteva secunde, ceea ce face ca nivelul de adrenalină să crească.

Sursa foto canva.com

×