x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport (P) Când ştii că un pont la pariuri este bun?

(P) Când ştii că un pont la pariuri este bun?

21 Sep 2022   •   16:33
(P) Când ştii că un pont la pariuri este bun?

Pariorii amatori vor paria mereu în funcţie de recomandările pe care le găsesc în on-line, mai ales dacă nu au niciun fel de experienţă. Diferenţa între pariorii amatori şi cei profesionişti este una simplă: cei profesionişti au deja experienţă şi ştiu foarte bine ce sporturi, partide şi pariuri să aleagă şi ce strategii să aplice în aşa fel încât să aibă câştiguri bune mereu.

Dar ca parior amator cea mai bună strategie pe care o poţi aplica încă de la început este urmărirea ponturilor. Un pont este o sugestie de pariu care vine de obicei de la un parior experimentat sau o casă de pariuri şi care îţi aduce, teoretic, şanse mai mari de câştig. În spatele acestor ponturi bune sunt de cele mai multe ori analize, statistici, ceea ce le face mult mai sigure decât pariatul în funcţie de intuiţie.

Pe site-urile cu pariuri sunt foarte multe astfel de ponturi. Cum îţi dai seama că un pont la pariuri este bun? Deşi discuţia poate fi una foarte lungă şi complexă, în esenţă un pont este bun dacă vei putea bifa câteva criterii importante de folosit în alegerea să.

De unde vin ponturi la pariuri?

Ponturile bune vin de la pariori cu experienţă, de la oameni care pariază de mult timp şi care ştiu deja toate strategiile şi meciurile, sporturile, cunosc echipele care joacă, jucătorii şi pot veni cu ponturi excelente.

Un pont este bun dacă există şi review-uri legate de acesta, de pariorul care oferă acest pont. Cu alte cuvinte, dacă cei care au mai apelat la ponturi de la x casa de pariuri sau de la y parior au şi câştigat şi le-au fost utile, au reuşit să atingă scopul dorit atunci ştii sigur că ai un pont bun.

Ponturile bune sunt şi cele care sunt „realiste” şi nu sunt date ca fiind 100% sigure. De multe ori vei vedea pe site-urile caselor de pariuri ponturi date ca fiind 100% sigure. Nu există aşa ceva. Un pont bun e acela despre care ştii de la început că s-ar putea să te ajute, dar nu ai siguranţa că va funcţiona pentru tine. E până la urma norocul la mijloc, probabilităţi, deci 100% sigur nu poate fi.

Cât influențează reputația pariorului pontul?

Pontul este bun dacă pariorul, casa de pariuri care îl oferă are o reputaţie bună, este cunoscut/ă în lumea pariurilor. De regulă ponturile vin de la persoane, case de pariuri cu vechime pe piaţă şi poţi avea încredere în ele, ştii că sunt bune.

Sunt o mulțime de persoane pe rețelele de socializare care oferă așa-zise ponturi pentru pariuri, dar nu toate sunt potrivite pentru tine. Alege să te lași influențat doar de pariori cu experiență, dar și de case de pariuri cu nume importante în industrie.

 

×