x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Anunțul începutului de an în lumea tenisului! „Vom primi un copil în familia noastră în această vară”

Anunțul începutului de an în lumea tenisului! „Vom primi un copil în familia noastră în această vară”

de Redacția Jurnalul    |    01 Ian 2024   •   21:00
Anunțul începutului de an în lumea tenisului! „Vom primi un copil în familia noastră în această vară”
Sursa foto: Hepta

Petra Kvitova, numărul 17 mondial, fusese înscrisă pe lista de la Australian Open, care începe pe 14 ianuarie, dar acum va lipsi de la primul turneu de Grand Slam al anului, relatează BBC.

Kvitova, care a câștigat la Wimbledon în 2011 și 2014, a jucat ultima dată la China Open, în octombrie, ieșind în turul al doilea. Sportiva din Cehia s-a căsătorit cu antrenorul ei, Jiri Vanek, în 2023.

„În prima zi a lui 2024, am vrut să vă urez un an nou fericit și să vă împărtășesc vestea emoționantă că eu și Jiri vom primi un copil în familia noastră în această vară”, a declarat jucătoarea de 33 de ani pe rețelele de socializare.

„Deși îmi va lipsi călătoria mea anuală în Australia și competiția în sportul pe care îl iubesc, abia aștept să petrec ceva timp acasă, pregătindu-mă pentru acest nou capitol interesant din viața noastră”.

Anunțul făcut de Kvitova a venit în aceeași zi în care Naomi Osaka a câștigat primul meci al revenirii sale pe terenul de tenis după ce a devenit mamă în iulie.

(sursa: Mediafax)

×