x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Pornește o serie de victorii la Baccarat începând acum

Pornește o serie de victorii la Baccarat începând acum

18 Mai 2022   •   17:53
Pornește o serie de victorii la Baccarat începând acum

Să presupunem că ești în căutarea unui ghid pentru Baccarat și pare că tot ce ai încercat până acum să folosești nu îți oferă rezultate absolut deloc. În plus, la majoritatea rezultatelor de căutări găsești și persoane care încearcă să îți vândă cursurile lor sau strategiile lor pentru câțiva dolari.

Strategia lor este aceea de a îți lua banii în schimbul unor informații aproape inutile. Totuși, în acest articol vei vedea câteva sfaturi care chiar să te ajute și să fie gratuite. În plus, poți beneficia de bonus fără depunere la cazinourile tale online favorite pentru a-ți crește șansele de câștig.

De reținut este faptul că atunci când cauți informații despre cazinouri și jocuri de noroc în general pe internet vei da peste tot felul de persoane dubioase care nu vor vrea decât să îți ia banii. În special cei care nu reușesc să câștige bani la jocurile de noroc vor încerca prin alte metode să îi ia.

Care e modul ideal de a juca Baccarat?

Ghidul spre a juca în mod corect Baccarat ar trebui să fie mereu gratuit. Vei vedea pe parcursul acestui articol care sunt câteva sfaturi prin care îți poți crește șansa de câștig atunci când vei juca Baccarat din nou. Nu te aștepta să fie vreun ghid minune prin care să faci profit instant, însă îți va oferi o priveliște mai bună asupra jocului. Vei vedea și câteva sfaturi despre ceea ce să faci și ceea ce să nu faci la Baccarat.

Strategia de bază a jucătorilor

Singura metodă prin care poți câștiga de fiecare dată la Baccarat și în mod sigur este să conștientizezi că acest lucru nu este posibil. Totuși, poate că ai încercat să câștigi în mod constant la Baccarat, lucru absolut posibil, însă nu ai reușit. Chiar dacă în mare parte câștigurile depind și de strategia pe care o folosești, fără puțin noroc nu vei ajunge prea departe. La Baccarat nu există vreo formulă magică pentru a câștiga.

Este un joc ca oricare altul de la cazino, care în esență fie te face pe tine câștigător, fie pe cei de la cazino. Jocul este destul de simplu, motiv pentru care există doar câteva strategii pe care ar trebui să le cunoști și să le aplici. Nu te descuraja, ci gândește-te că cu cât vei acumula mai multă informație și vei știi cum să o pui în practică, cu atât vei deveni un jucător mai bun de Baccarat. Trebuie să înveți cum poți să te folosești la maxim de numărul de pachete din joc, precum și de șansa pe care o are cazinoul împotriva ta.

De multe ori jucătorii își pun întrebarea dacă ar trebui să folosească pariul de tip Tie la Baccarat. Și răspunsul la această întrebare este că, dacă dorești să devii un jucător mai bun sau chiar un jucător profesionist, îți sugerez să nu folosești acest pariu. Dacă chiar te gândești să investești bani în acest tip de pariu înseamnă că nu ești pregătit pentru a te juca pe bani reali încă. Poate că ceea ce te face curios să încerci acest tip de pariu este câștigul de 8:1 pe care îl oferă. Totuși, gândește-te: de când îți oferă cei de la cazino pariuri cu o valoare mare pentru jucători?

Cazinourile sunt conștiente că jucătorii vor fi atrași de acest tip de pariu din cauza șansei lui de câștig pentru jucători foarte mare, însă în majoritatea timpului vei pierde. Baccarat-ul este un joc de șansă la fel ca celelalte de la cazino, astfel că nu poți calcula și nici anticipa care va fi cartea următoare în joc. Motivul pentru care un astfel de pariu este foarte slab este din cauză că șansele să ai același rezultat cu al dealerului sunt foarte mici. Ferește-te de acest pariu cât de mult posibil.

Pariul bancherului este, în schimb, un pariu foarte bun pe care ți-l recomand să îl folosești. Poate că te sperie acel comision din pariu care de obicei este de undeva la 5% însă îți voi explica de ce este foarte bun acest pariu. Șții de ce au pus cei de la cazino acest comision pe pariu? Deoarece ei știu că doar jucătorii buni vor încerca să îl folosească. Un comision de 5% pentru un câștig de 1:1 poate să nu ți se pară atractiv, însă de ce fac cei de la cazino acest pariu atât de neatractiv? Ceea ce mulți jucători nu știu este că acest pariu oferă jucătorului cele mai mari șanse de câștig.

Majoritatea pariurilor de la Baccarat oferă un procentaj mare de câștig cazinoului, în timp ce pariul bancherului îi oferă cazinoului doar 1.06% avantaj. Comparativ cu pariul jucătorului, care oferă cazinoului un avantaj de 1.24% probabil că ți-ai dat seama de ce acesta este mult mai bun. Desigur, acest pariu nu este la fel de promițător deoarece nu îți oferă șansa de a paria o sumă și a scoate de 8 ori acea suma înapoi. În schimb, aceasta te va face să fi mult mai realist și să îți dai seama că nu vei pierde la fel de mulți bani cu ajutorul acestui pariu.

Un alt sfat pe care ți-l dau este să nu încerci să scrii fiecare pariu într-un carnețel sau pe o foaie sau să ții evidența lor în vreun alt mod. Nu ai cum să știi ce carte va urma din pachet, motiv pentru care este o pierdere de vreme să tii evidența la fiecare pariu. Nu uita că la Baccarat cu cât joci cu mai multe pachete de cărți, cu atât șansa ta va fi mai mică. Deși este greu să găsești o masă la care se joacă cu un singur pachet, aceasta este cea mai profitabilă pentru tine ca jucător.

Concluzie

A meritat să citești acest articol gratuit în loc să pierzi banii pe sfaturi fără sens? Cu siguranță. Ai putut să înțelegi în mare cum să joci Baccarat, ce pariu să eviți și ce poți să faci în schimb ca să ai șanse mai mari de câștig.

 

×