x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Probleme noi la Universitatea Craiova. Patronul echipei, confirmat pozitiv cu noul coronavirus

Probleme noi la Universitatea Craiova. Patronul echipei, confirmat pozitiv cu noul coronavirus

02 Sep 2020   •   09:21
Probleme noi la Universitatea Craiova. Patronul echipei, confirmat pozitiv cu noul coronavirus
Sursa foto: Hepta

Sorin Cârţu, Marcel Popescu, Mihai Rotaru şi Ovidiu Costeşin au fost diagnosticaţi cu COVID. La Craiova au mai fost infectaţi Cristiano Bergodi, Gigi Ciurea, Lucian Pretorian şi Cornel Bejan. Sorin Cârţu a confirmat că se află internat la spital, însă starea lui e bună.

Craiova e nou focar de coronavirus din Liga 1. După ce antrenorul Cristiano Bergodi s-a vindecat, 4 oameni din conducerea clubului au fost diagnosticaţi cu COVID.

Finanţatorul Mihai Rotaru, preşedintele Sorin Cârţu, managerul general Marcel Popescu şi managerul executiv Ovidiu Costeşin au testat cu toţii pozitiv.

În urmă cu mai mult de o lună, Mihai Rotaru anunţa amenzi drastice pentru cine vine infectat. „Şi noi avem emoţii mari, pentru că nu mai sunt focare, ci transmitere comunitară. Cine vine infectat să primească o amendă de 10.000 de euro, a doua oară o dublăm” declara atunci finanţatorul Craiovei.

Sorin Cârţu a anunţat că starea lui este bună, dar se află la spital conform protocolului.

 

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: cs universitatea craiova