x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Regretul unchiului lui Nadal

Regretul unchiului lui Nadal

12 Feb 2022   •   18:00
Regretul unchiului lui Nadal
Sursa foto: antena3

Toni Nadal nu-l mai antrenează de ceva vreme pe Rafael Nadal, dar unchiul său este în continuare un susținător fervent al nepotului său, iar ultimele sale comentarii l-au luat la țintă pe Djokovic.

Nadal a devenit recent primul jucător de tenis care a câștigat 21 de trofee de Mare Șlem, odată cu triumful său surprinzător de la Australian Open. Este un eveniment în care Djokovic a dominat din punct de vedere istoric și era de așteptat să facă acest lucru încă o dat. Controversele legate de statutul său medical au făcut ca Djokovic să fie expulzat din țară înainte de începerea evenimentului.

Toni Nadal l-a lăudat pe nepotul său pentru ceea ce a făcut și, în același timp, l-a luat la țintă pe Djokovic spunând că Nadal ar fi fost numărul unu dacă nu s-ar fi accidentat.

„Astăzi, Djokovic este numărul unu în lume, dar numai pentru că Rafa nu a putut evolua tot sezonul. Dacă nu ar fi fost atât de accidentat, ar fi fost numărul unu. Nu există o mare diferență între el și Djokovic și Federer.", a spus spaniolul, citat de novosti.rs.

Este un comentariu interesant care, din punct de vedere tehnic, ar putea avea un oarecare sens, deoarece e greu de apreciat cum ar fi fost sezonul dacă Nadal ar fi fost complet sănătos. Pe parcursul întregului an 2019, Nadal a fost în cea mai bună formă la Australian Open, iar Djokovic a câștigat acel eveniment, chiar dacă nu au jucat unul împotriva celuilalt. La Roma, Nadal l-a întrecut pe Djokovic după ce sârbul a fost nevoit să joace două meciuri în decurs de câteva ore.

La Openul Franței, unde Nadal se confrunta deja cu probleme grave la picior, Djokovic s-a dovedit mai bun, câștigând în patru seturi.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: rafa nadal