x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Ronaldo se vede star la Hollywood

Ronaldo se vede star la Hollywood

24 Feb 2016   •   22:15
Ronaldo se vede star la Hollywood

Portughezul Cristiano Ronaldo, starul mondial al fotbalului, a declarat că "mai devreme sau mai târziu" îşi va face debutul într-un film la Hollywood, însă doreşte să înceapă cu ''lucruri mici".

Într-un interviu acordat pentru site-ul mărcii portugheze de îmbrăcăminte Sacoor Brothers, atacantul lui Real Madrid a recunoscut că îl atrage ideea de a participa la o producţie cinematografică în Mecca celei de-a şaptea arte, Hollywood.

"De ce nu? Nu este obiectivul meu pentru moment, deşi am avut câteva invitaţii, însă agenda mea foarte complicată, cu antrenamente, jocuri şi competiţii, a făcut să fie dificil. Însă nu am închis uşa, este un lucru care îmi place", a precizat Ronaldo.

Portughezul a dezvăluit, totodată, care este marele scop al vieţii sale: "Vreau ca numele de Cristiano Ronaldo să fie etern, iar apoi să treacă la copiii mei. Acesta este obiectivul meu principal". Pentru aceasta, îşi doreşte să poată evolua cât mai mulţi ani de acum înainte. "Mă simt privilegiat să fiu la acest nivel", a adăugat el.

Fotbalistul lusitan a afirmat, însă, că nu doreşte să rămână în fotbal după ce va renunţa la cariera de jucător, iar actoria pare să fie una dintre opţiunile care îl atrag.

"Cred că a fi actor este o meserie diferită, una frumoasă, dar şi dificilă. Sunt însă sigur că, mai devreme sau mai târziu, voi juca într-un film. Nu am nicio îndoială. Însă voi începe cu lucruri mici, pentru a câştiga experienţă, iar apoi vom vedea. Viitorul este luminos", a mai spus CR7.AGERPRES

×