x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Sancțiuni și sesizare penală, după primul amical de pregătire al tricolorilor pentru Euro 2024

Sancțiuni și sesizare penală, după primul amical de pregătire al tricolorilor pentru Euro 2024

de Redacția Jurnalul    |    23 Mar 2024   •   11:20
Sancțiuni și sesizare penală, după primul amical de pregătire al tricolorilor pentru Euro 2024

Incidente au marcat meciul de fotbal dintre România și Irlanda de Nord, soldat cu sancțiuni pentru unii spectatori. România și Irlanda de Nord au remizat în primul amical de pregătire al tricolorilor pentru Euro 2024, cu scorul 1-1.

Potrivit Jandarmeriei, a fost constatat și întocmit un act de sesizare în vederea înaintării către organele abilitate pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

De asemenea, s-au dat 7 amenzi în valoare totală de 3.600 de lei, din care:

- cinci sancțiuni contravenționale în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive

- două sancțiuni contravenționale în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Trei spectatori au primit sancțiuni complementare de interzicere a accesului la competiții sportive pe o perioadă de șase luni.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sanctiuni EURO 2024 tricolori