x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Scandal la națională! Patru dinamoviști au băut alcool în avion și au fost excluși din lot!

Scandal la națională! Patru dinamoviști au băut alcool în avion și au fost excluși din lot!

22 Mar 2017   •   10:37
Scandal la națională! Patru dinamoviști au băut alcool în avion și au fost excluși din lot!
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Convocați la naționala de tineret pentru un cantonament în Spania, patru jucători de la Dinamo au comis-o grav. Este vorba despre Ionuț Nedelcearu, Patrick Petre, Alin Dudea și Vlad Olteanu (acesta din urmă împrumutat de roș-albi la Sepsi Sf. Gheorghe, în liga secundă), potrivit Gsp.ro

UPDATE Potrivit informațiilor GSP.RO, Daniel Isăilă, selecționerul echipei de tineret, a vorbit cu jucătorii și a decis să-i trimită acasă.

Cei 4 au cumpărat băuturi alcoolice înainte să decoleze avionul și au consumat în timpul zborului. Dinamoviștii au zburat cu o cursă de linie și se pare că pasagerii aeronavei au fost cei care și-au dat seama că jucătorii au consumat alcool.

Vlad Olteanu, unul dintre cei 4 jucători, a împlinit ieri, pe 21 martie, 21 de ani.

Stirea initiala Federația a confirmat incidentul într-un comunicat postat târziu în noapte pe site-ul oficial: "Selecționerul reprezentativei Under 21, Daniel Isăilă, a constatat abateri disciplinare grave din partea celor 4 jucători. FRF consideră că performanța nu poate fi concepută dacă există astfel de abateri, total străine de conduita unor jucători de fotbal. Decizia staff-ului U21 în urma acestei abateri va fi comunicată miercuri, 22 martie".

Tudor Silviu Samuilă, jurnalist Dolce Sport, a dezvăluit pe Facebook ce au făcut cei patru dinamoviști: "Nedelcearu, Patrick Petre, Dudea și Olteanu au băut în avionul care ducea lotul spre Spania! Scandalul e cât casa!". 

×