x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Simona Halep dezvăluie cine va sta pe scaunul antrenorului, în 2019

Simona Halep dezvăluie cine va sta pe scaunul antrenorului, în 2019

17 Noi 2018   •   17:33
Simona Halep dezvăluie cine va sta pe scaunul antrenorului, în 2019

Simona Halep a vorbit astăzi pentru prima dată despre antrenamentele din prima parte a anului 2019, după ce a renunțat la serviciile australianului Darren Cahill. "Sunt încă în vacanţă, m-am gândit, dar nu voi avea antrenor perioada următoare, vreau să merg singură la nişte turnee şi să văd cum va fi. Mă simt bine, am jucat de două, trei ori , nu am avut dureri, dar nu am jucat la un nivel maxim. Sper să fiu bine şi să nu mai am dureri" a spus Simona Halep.

Numărul 1 mondial a participat la un eveniment organizat la centrul de tenis al cărui proprietar este fostul mare campion Ion Țiriac. Simona Halep îi va avea alături în primele turnee de anul viitor doar pe preparatorul fizic Teo Cercel și fizioterapeutul Andrei Cristofor.

Nu este pentru prima dată când marea noastră campioană abordează turneele importante din circuitul de tenis feminin fără să aibă un antrenor. Ea s-a mai aflat într-o situație similară în 2013 și în 2014 a fost la fel. Atunci, Simona Halep a participat la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, fără să fie ajutată de un antrenor. Iar un an mai târziu, în 2014, după turneul din Australia, a început colaborarea cu Wim Fissette.

Sursa: Telekom Sport

×
Subiecte în articol: simona halep darren cahill