x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Simona Halep: „Vreau să am copii, dar pot să mai aștepte puțin"

Simona Halep: „Vreau să am copii, dar pot să mai aștepte puțin"

28 Apr 2022   •   09:40
Simona Halep: „Vreau să am copii, dar pot să mai aștepte puțin"

Fostul număr 1 mondial Simona Halep a declarat într-un interviu acordat publicației Tennis Major că o vizită la Academia Patrick Mourataglou i-a reaprins dragostea pentru tenis și dorința de a reveni în top, după ce în 2021 a cochetat cu ideea de a se retrage din tenis.

Fostul număr 1 mondial Simona Halep spune că a fost aproape de a se retrage în 2021, după ce o absență de patru luni din cauza unei accidentări a făcut-o să creadă că nu își va mai recăpăta niciodată cea mai bună formă.

Într-un interviu în exclusivitate cu Alize Lim pentru emisiunea „Major Talk" de la Tennis Majors, care va fi difuzat joi, Halep spune că a crezut întotdeauna că se va retrage la 30 de ani, dar după ce a vizitat Academia Patrick Mouratoglou din sudul Franței la începutul acestui an și ulterior l-a angajat pe acesta ca antrenor, „și-a recăpătat pasiunea" și vrea să câștige cele două titluri de Grand Slam care îi lipsesc .

„Am crezut că la 30 de ani voi fi terminată și am fost aproape de a fi terminată anul acesta", a spus Halep. "De fapt, și anul trecut, după accidentarea pe care am avut-o", a mai spus Halep.

„La începutul anului (2022) eram puțin mai bine, dar tot nu eram foarte încrezătoare, așa că m-am gândit că poate fi ultima perioadă în care pot juca tenis.

Dar apoi am descoperit această academie, am descoperit ceva, pasiunea a revenit în interiorul meu pentru tenis. Văzându-i pe copiii de aici care fac tot posibilul pentru a fi în top, l-am recăpătat. Aveam nevoie de asta, de a vedea în alți oameni, în alți copii, și l-am recăpătat."

Halep a spus că accidentarea din 2021, care a împiedicat-o să joace la Roland-Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice, i-a zdruncinat încrederea.

„Nu am crezut că voi reveni la același nivel după accidentare, pentru că am fost absentă aproximativ patru luni", a spus ea. „Nu mai fusesem niciodată absentă patru luni din tenis, așa că m-am luptat mult anul trecut. Și, de asemenea, m-am gândit că la 30 de ani este o vârstă bună pentru a mă retrage. Întotdeauna m-am gândit la asta, dar probabil că a fost mereu în mintea mea.

Mi-ar plăcea foarte mult să am copii, dar pot să mai aștepte puțin, pentru că am această plăcere la care nu vreau să renunț."

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Simona Halep