x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Doliu în fotbalul mondial! A murit Sinisa Mihajlovic, fostul mare fotbalist a lui Roma, Lazio și Inter. A fost răpus de leucemie

Doliu în fotbalul mondial! A murit Sinisa Mihajlovic, fostul mare fotbalist a lui Roma, Lazio și Inter. A fost răpus de leucemie

de Razvan Voiculescu    |    16 Dec 2022   •   16:57
Doliu în fotbalul mondial! A murit Sinisa Mihajlovic, fostul mare fotbalist a lui Roma, Lazio și Inter. A fost răpus de leucemie
Sursa foto: Hepta

Fostul mare fotbalist a lui Roma, Lazio, Inter și fostul antrenor de la AC Milan Sinisa Mihajlovic a murit la vârsta de 53 de ani.

Mihajlovic a fost răpus de leucemie după o luptă de peste trei ani. Acum trei luni a fost antrenorul clubul italian Bologna. 

A murit vineri într-o clinică din Roma. 

A început fotbalul pentru Steaua Roșie Belgrad în țara sa natală, înainte de a se muta în Italia, unde a jucat pentru cluburi importante din Serie A Roma, Sampdoria, Lazio și Inter Milano.

Cele șase sezoane ale sale la Lazio l-au văzut pe Mihajlovic obținând cele mai multe succese, ajutându-i să obțină titlul Serie A în 1999-2000 și Cupa Cupelor Europei în 1998-99.

El a câștigat un al doilea Scudetto cu Inter în sezonul 2005-06, precum și patru Cupe Italiei.

Mihajlovic a jucat de 63 de ori și a marcat 10 goluri pentru Iugoslavia, jucând la Cupa Mondială din 1998.

El a fost diagnosticat pentru prima dată cu o formă acută de leucemie în iulie 2019, dar și-a continuat sarcinile de antrenor la Bologna, în ciuda faptului că a fost supus unui tratament pentru măduva osoasă și a trei cicluri de chimioterapie.

Bologna a fost ultima oprire a unei cariere de antrenor spectaculoase.  Mihajlovic a antrenat și Fiorentina, Sampdoria, AC Milan, Torino, Sporting Lisabona și naționala Serbiei. 

×
Subiecte în articol: sinisa mihajlovic leucemie