x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Starea lui Michael Schumacher se îmbunătăţeşte încet şi sigur

Starea lui Michael Schumacher se îmbunătăţeşte încet şi sigur

07 Sep 2021   •   10:40
Starea lui Michael Schumacher se îmbunătăţeşte încet şi sigur

Starea lui Michael Schumacher se îmbunătăţeşte încet şi sigur, a spus fostul director al echipei Ferrari, Jean Todt, în cotidianul Bild, la câteva zile după documentarul lansat pe Netflix despre fostul pilot neamţ.

Michael Schumacher şi Jean Todt au colaborat în perioada Ferrari. „Situaţia lui Michael Schumacher se va îmbunătăţi încet şi sigur”, afirmă fostul director de la Ferrari.

De 7 ori campion mondial în Formula 1, Schumacher se luptă din 29 decembrie 2013 pentru a anula consecinţele unui accident grav la schi, care l-a băgat în comă şi l-a făcut să dispară de pe scena publică.

Vorbind la 10 zile după lansarea documentarului pe Netflix dedicat campionului, Todt afirmă despre accidentul de la Méribel: „Va lăsa urmări”.

„Am petrecut mult timp cu Corinna de când Michael a avut acel accident”, îşi aminteşte managerul (care a lăudat-o pe Corinna Schumacher acum o lună: „Dacă Schumi este încă în viaţă, este doar datorită Corinnei Betsch”).

Din 2014, fostul pilot, acum în vârstă de 52 de ani, a fost îngrijit în vila sa din Geneva şi în cea pe care familia o deţine în Mallorca.

Mult-aşteptatul documentar despre Michael Schumacher a fost lansat cu videoclipuri private nepublicate şi interviuri cu membrii familiei.

Filmul a fost produs de Benjamin Seikel şi regizat de Vanessa Nocker, care a editat deja un film despre legenda tenisului Boris Becker. Filmările au avut loc cu acordul Corinnei.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: michael schumacher