x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Tyson Fury se declară dispus să revină în ring, dacă prețul este corect

Tyson Fury se declară dispus să revină în ring, dacă prețul este corect

15 Iun 2022   •   11:20
Tyson Fury se declară dispus să revină în ring, dacă prețul este corect

Campionul WBC la categoria grea, Tyson Fury, a declarat că este dispus să revină în ring pentru un potențial meci de unificare împotriva lui Anthony Joshua sau Oleksandr Usyk, dar a precizat că organizatorii ar trebui să sape adânc pentru a-l tenta să iasă din „retragere".

Fury l-a învins pe britanicul Dillian Whyte în aprilie, pentru a-și păstra titlul, înainte de a le spune fanilor că își va respecta promisiunea făcută soției sale de a se retrage.

Cu toate acestea, luptătorul în vârstă de 33 de ani a declarat că a purtat discuții cu promotorul său Frank Warren despre o potențială revenire și că „vor face să se întâmple ceva mare, mare".

Usyk l-a învins pe Joshua în septembrie anul trecut pentru a pune mâna pe centurile WBA, WBO, IBF și IBO, iar revanșa va avea loc probabil în august, presa britanică relatând că Fury îl așteaptă în culise pe învingător.

Fury, care este cunoscut sub numele de „Regele țiganilor", l-a descris pe Usyk ca fiind un pugilist de categorie „mijlocie", dar a spus că se așteaptă ca acesta să-l învingă din nou pe Joshua.

„Când acest mijlocaș îl va bate din nou pe acest culturist, va exista un singur om care să rezolve acest circ absolut, nu-i așa?", a mai spus Fury.

„Ceea ce le-aș spune oamenilor care vor ca această luptă să se întâmple, ar fi bine să aveți un carnet de cecuri mare, pentru că pentru a-l scoate pe marele „Gipsy King" de la pensie... va costa".

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Tyson Fury