x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Valverde îl acuză pe Salah de lipsă de respect față de Real Madrid înaintea finalei Champions League

Valverde îl acuză pe Salah de lipsă de respect față de Real Madrid înaintea finalei Champions League

24 Mai 2022   •   10:20
Valverde îl acuză pe Salah de lipsă de respect față de Real Madrid înaintea finalei Champions League

Mohamed Salah a fost lipsit de respect față de blazonul lui Real Madrid, prin comentariile sale referitoare la faptul că preferă să o înfrunte pe aceasta în locul lui Manchester City, în finala Ligii Campionilor de sâmbătă, a declarat jucătorul madrilenilor, Federico Valverde.

Liverpool îi va înfrunta pe Los Blancos într-o revanșă a finalei din 2018 de la Paris, după ce primii au învins-o pe Villarreal, iar cei din urmă au trecut de City, într-o întâlnire dramatică.

Totuși, înainte de semifinale, Salah a recunoscut că ar prefera să se confrunte cu campionii din La Liga decât cu rivalii din Premier League ai echipei sale - o remarcă primită cu indignare în Spania.

Înaintea întâlnirii de sâmbătă, Federico Valverde, citat de Marca, a abordat direct cuvintele starului egiptean.

„Evident, sunt cuvinte pe care fiecare le poate lua cum vrea", a spus Valverde. „Sunt adversarul său și este ca și cum nu ar respecta blazonul Real Madrid, jucătorii.

„Singurul lucru pe care trebuie să îl facem este să dăm tot ce avem mai bun, să încercăm să arătăm de ce suntem în finală și să sperăm că putem oferi un alt trofeu fanilor și lui Real Madrid".

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Mohamed Salah