x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Van Gaal respinge acuzațiile de discriminare rasială făcute de Gullit

Van Gaal respinge acuzațiile de discriminare rasială făcute de Gullit

11 Iun 2022   •   21:00
Van Gaal respinge acuzațiile de discriminare rasială făcute de Gullit

Louis van Gaal, selecționerul „Portocalei Mecanice”, naționala de fotbal a Țărilor de Jos, a respins acuzațiile fostului star al lui Chelsea, Ruud Gullit, potrivit cărora antrenorii de culoare sunt marginalizați în fotbalul olandez.

Louis van Gaal i-a ripostat lui Ruud Gullit în legătură cu afirmațiile acestuia potrivit cărora antrenorii de culoare sunt marginalizați în echipa națională a Olandei.

Legenda olandeză Gullit a declarat recent că antrenorii de culoare nu au voie să fie decât asistenți la echipa națională și a sugerat că aceștia nu au voie să conducă ședințele de antrenament.

Cu toate acestea, selecționerul Oranje, Van Gaal, a respins comentariile, considerându-le „un nonsens", și spunând că fostul star de la AC Milan și Chelsea nu știe despre ce vorbește.

Într-un interviu acordat publicației Helden, Gullit a vorbit despre lipsa de oportunități pentru fostele vedete de culoare din fotbalul olandez.

În replică van Gaal a declarat la o conferință de presă: „Sunt uimit că el poate vedea de la casa lui din Amsterdam sau din Italia dacă un antrenor antrenează sau nu.”

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Louis van Gaal