x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fara Andrei Pavel la Bucuresti

Fara Andrei Pavel la Bucuresti

13 Sep 2004   •   00:00

Incepand de astazi, timp de o saptamana, se va desfasura la Bucuresti BCR Open Romania. Cel mai important turneu de tenis din Romania va fi transmis in exclusivitate de Antena 1.

IONUT PADURARU

Turneul se bucura de participarea mai multor jucatori din primii 100 clasati in ierarhia mondiala.

ABANDON. Din pacate, cel mai bun tenisman roman al momentului, Andrei Pavel, nu poate participa la turneul bucurestean din cauza accidentarii suferite la US Open. Pavel, care urma sa fie desemnat cap de serie numarul 1, a preferat sa se retraga in speranta ca va fi apt de joc la barajul Cupei Davis, cu Canada, de la sfarsitul lunii. "Am vrut sa joc, dar toti m-au sfatuit sa nu fortez. O s-o iau incet, incet ca sa fie bine pana la meciul cu Canada", a spus Pavel.

FAVORIT. In lipsa lui Pavel, principal favorit a fost desemnat spaniolul Fernando Verdasco, numarul 29 mondial. Verdasco il va intalni in primul tur chiar pe cel in care se pun acum cele mai mari sperante ale romanilor, Victor Hanescu. "Am avut putin ghinion. Dar nu se stie pana nu intru pe teren. Abia acolo vom vedea cum merg lucrurile", a spus Hanescu dupa tragerea la sorti. In afara de Hanescu, Romania este reprezentata pe tabloul principal de Razvan Sabau si Victor Ionita.

BILETE

In primele tururi ale turneului bucurestean, intrarea spectatorilor va fi libera. Pentru ultimele trei zile de concurs, in care se vor desfasura semifinalele si finalele, au fost puse in vanzare 2.800 de bilete. Acestea pot fi procurate numai de la casele de bilete de la Arenele BNR, costa 300.000 de lei si permit accesul si la meciurile demonstrative, in care vor juca Ilie Nastase, Guillermo Vilas sau Cedric Pioline. BCR Open Romania este dotat cu premii in valoare de 375.000 de euro, castigatorul turneului de la Bucuresti urmand a primi 51.400 de euro si 35 de puncte ATP.
×
Subiecte în articol: sport