x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC Arges - Ciprian Danciu :"Am o revansa fata de Dinamo"

FC Arges - Ciprian Danciu :"Am o revansa fata de Dinamo"

08 Iun 2005   •   00:00

Ciprian Danciu (foto) nu are vreo implicare in meciul pe care FC Arges il va disputa impotriva lui Dinamo, fiind suspendat.

Principala preocupare a lui la antrenamente este sa sustina moralul colegilor lui, care au incredibila sansa de a evolua pe prime de peste 15.000 de dolari.

Jurnalul National: Vine meciul cu Dinamo, fosta ta echipa. Iti pare rau ca nu joci sau ai evitat intalnirea, luand al noualea "galben"?
Ciprian Danciu: Nici vorba de asa ceva, imi pare foarte rau ca nu joc. Contra lui Dinamo intotdeauna m-am mobilizat mai tare decat de obicei, pentru ca am de luat o revansa. Desi au trecut trei ani de cand am fost dat afara pe nedrept de la Dinamo, eu nu am uitat si am facut tot timpul partide foarte bune.

Da, dar tu apartii de vicepresedintele dinamovist, Gigi Netoiu...
Eu sunt jucatorul lui FC Arges, si nu al lui Netoiu. Cei care spun acest lucru ar trebui sa se intereseze mai mult. Nu Netoiu a facut 21 de puncte in retur, ci noi, jucatorii.

Pe marginea meciului cu Dinamo s-au facut multe speculatii. Ce parere ai?
Nu este normal sa se faca astfel de speculatii, pentru ca noi am jucat bine in acest retur cu Steaua si cu Rapid. Baietii se vor mobiliza sa demonstreze ca nu e nimic adevarat.

INCERTI
Claudiu Niculescu si Florentin Petre sunt incerti pentru meciul cu FC Arges, care va avea loc sambata, de la ora 17:00, in ultima etapa de campionat. Atacantul dinamovist are o leziune fibrilara, iar Petre s-a ales cu o contuzie dupa ce ambii au jucat pentru echipa nationala in partida cu Olanda din preliminariile CM 2006. De asemenea, antrenorul Ioan Andone nu-i va putea deplasa la Pitesti nici pe Ionut Badea, Adrian Iordache si Dorin Semeghin, chiar daca acestia au inceput programul de recuperare. Dinamovistii vor pleca la Pitesti maine dupa-amiaza.
×
Subiecte în articol: sport