x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC Argeş - Gloria Bistriţa 2-0 / Dorinel mai speră

FC Argeş - Gloria Bistriţa 2-0 / Dorinel mai speră

23 Apr 2007   •   00:00
FC Argeş - Gloria Bistriţa 2-0 / Dorinel mai speră

Deşi creditată cu şanse minime in lupta pentru evitarea retrogradării, gruparea piteşteană a invins o formaţie aflată pe val şi cu gandul la Europa, mai ales după succesul obţinut in faţa Stelei, din etapa trecută.

Victoria Argeşului s-a conturat tarziu, dar a fost una meritată, oaspeţii nelăsand impresia că pot spera la mai mult decat un rezultat de egalitate, deşi au avut două ocazii la care Hotoboc a intervenit excelent. Năstăsie ('83) şi Ciprian Tănasă ('88) l-au făcut pe antrenorul Dorinel Munteanu (foto) să mai spere. "Am jucat cu mare ambiţie şi am făcut un joc foarte bun, chiar dacă golurile au venit pe final. Il remarc pe Hotoboc", a declarat tehnicianul piteştenilor, care, in schimb, a ţinut să-i atragă atenţia lui Prepeliţă: "A jucat modest, dar eu cred in el in continuare. Şi in Tănasă am crezut, deşi mi s-a cerut să-l scot din echipă. Nu m-am inşelat. Aceste trei puncte ne dau incredere".

De partea cealaltă, Ioan Ovidiu Sabău s-a arătat dezamăgit, recunoscand că Gloria a prins o zi slabă: "A fost un meci de factură modestă, mai ales din cauza noastră. Am jucat foarte slab şi nu inţeleg de ce. Dacă la primul gol a greşit portarul, pe al doilea l-am făcut noi cadou".

×
Subiecte în articol: sport