x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC ARGES - Prepelita, amenintat

FC ARGES - Prepelita, amenintat

13 Apr 2005   •   00:00

Inaintea meciului de campionat cu Politehnica Iasi, de maine, antrenorul pitestenilor, Sorin Cartu, i-a dat un ultimatum internationalului de tineret, Andrei Prepelita.

PROMITATOR. Prepelita (in stanga) are nevoie de cateva meciuri bune pentru a-si reconfirma statutul de vedeta
NEMULTUMIT. Evolutiile slabe ale lui Prepelita din acest inceput de campionat au starnit nemultumirea tehnicianului. Cartu intentioneaza sa-l excluda din echipa in cazul unei noi prestatii nesatisfacatoare: "Sper ca este baiat destept sa inteleaga ca increderea asta nu merge la nesfarsit. As fi vrut mai mult de la el, dar sunt convins ca este un jucator tanar, de la care nu poti cere constanta. E intr-o perioada de crestere, asa ca nu fac un caz din prestatiile lui", a declarat Cartu.

AMENDA. La trei zile dupa egalul din Regie, 0-0, antrenorul Argesului l-a amendat pe atacantul Ciprian Tanasa, care a ascuns faptul ca are contractura musculara: "Spune domnule daca esti accidentat, ca la mine joaca un numar, nu un nume. Prefer sa trimit in teren jucatori valizi, chiar daca sunt cotati mai slab. De-asta am si avut multe clinciuri cu jucatorii, pentru ca nu am acceptat astfel de indisciplina". (Andrei Nicolescu)

×
Subiecte în articol: sport