x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC BRASOV - RAPID 0-1 / Dupa 11 ani

FC BRASOV - RAPID 0-1 / Dupa 11 ani

24 Apr 2005   •   00:00

Antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, pune succesul formatiei sale pe seama atitudinii pozitive a jucatorilor.



  • de SORIN ANGHEL

  • SALVATOR. Robert Ilyes a fost providential pentru Rapid, marcand golul primei victorii "afara" din retur
    Antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu pune succesul echipei sale de la Brasov pe seama faptului ca jucatorii au crezut in victorie.

    EXPLICATIE. "Pentru noi este o victorie importanta, sunt trei puncte luate in deplasare, pe un teren care a purtat ghinion 11 ani Rapidului. Am plecat la drum cu ideea ca trebuie sa existe si o prima data. Am crezut in victorie si am obtinut-o", a comentat Razvan Lucescu.

    INCURAJARI. Referitor la situatia actuala a formatiei FC Brasov, unde a debutat ca antrenor, Lucescu a spus: "Este foarte greu sa vorbesc despre Brasov, intotdeauna va ramane in sufletul meu. Vor avea nevoie de o conjunctura favorabila ca sa se salveze, dar jucatorii trebuie sa creada in acest lucru". Presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, a declarat ca nu se poate bucura pe deplin de victoria obtinuta la Brasov, echipa angrenata in lupta pentru evitarea retrogradarii.

    REVENIRE
    Aventura asiatica a lui Marian Aliuta a luat sfarsit. Antrenorul lui Chunam Dragons a renuntat la fostul mijlocas al Rapidului, coreenii platindu-i tot salariul pana la finalul contractului. Aliuta se va prezenta de miercuri la antrenamentele Rapidului, dar nu va avea drept de joc pentru formatia de sub Podul Grant decat in cazul in care se vor plati 300.000 de dolari coreenilor de la Chunam Dragons.

    ×
    Subiecte în articol: sport