x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC Dinamo - Ioan Becali, uns oficial presedinte executiv

FC Dinamo - Ioan Becali, uns oficial presedinte executiv

de Sorin Anghel    |    05 Iul 2005   •   00:00
FC Dinamo - Ioan Becali, uns oficial presedinte executiv

De ieri, impresarul este noul presedinte executiv al vicecampioanei, Becali anuntand ca se numara si printre cei noua actionari ai clubului.

"Urmarim performanta sportiva si manageriala", a anuntat presedintele Consiliului de Administratie, Nicolae Badea, in vreme ce Ioan Becali si-a propus ca in functia de sef al Executivului dinamovist sa nu mai repete greselile pe care le-a facut la Rapid.

Mutarile din curtea lui Dinamo, anuntate pana acum numai prin presa, au fost oficializate ieri. "Ioan Becali va fi presedintele executiv al clubului nostru. Cu aceasta ocazie, vreau sa il reconfirm in functia de antrenor principal pe Ioan Andone, in care toti actionarii au deplina incredere", a anuntat Nicolae Badea, presedintele Consiliului de Administratie al gruparii din Stefan cel Mare, intr-o festivitate tinuta la fostul Hotel Dorobanti.

PLANURI. "Dinamo n-a excelat pe plan international, motiv pentru care trebuie sa recunoastem ca le suntem datori suporterilor. Dorim sa facem pasi inainte din punct de vedere managerial pentru a putea sustine performanta sportiva. Ceea ce incepem astazi nu are succesul garantat, dar trebuie sa lucram in echipa pentru a obtine cele mai bune rezultate", a declarat Badea.

SCHIMBAT. Dupa un mandat nefericit la Rapid, Ioan Becali anunta ca are planuri mari cu Dinamo. Daca pe vremea cand era angajatul lui George Copos se lauda cu tot felul de planuri, impresarul este mai rezervat acum. "Dinamo va vorbi de acum inainte numai prin fapte", a spus Becali. Presedintele "cainilor" n-a evitat sa vorbeasca si despre fosta sa echipa. "La Rapid am stat sase luni pentru a-mi cladi o cariera. Sper sa nu repet la Dinamo greselile pe care le-am facut acolo. Diferenta dintre Rapidul de anul acesta si cel de anul trecut este de numai 2 puncte. Nu mi se pare mare lucru. Disputa cu Steaua va fi numai pe teren, nu in alta parte, asa cum si-ar dori unii."

AMICAL LA TIRASPOL
De la ora 20:15, diseara, la Tiraspol, Dinamo sustine azi primul meci amical inaintea noului sezon. Trupa lui Andone va intalni campioana Moldovei, Serif Tiraspol, o echipa multinationala. Doar 18 jucatori vor pleca spre Chisinau in aceasta dimineata, la ora 10:00, cu un charter, revenirea in tara fiind programata imediat dupa incheierea meciului de pe stadionul din incinta modernei baze de pregatire a celor de la Serif. Nu va face deplasarea Adrian Mihalcea, cazut in dizgratie. Meciul va fi transmis in direct la TVR 1. Antrenati de Leonid Kuchuk, moldovenii au in lot patru jucatori romani: portarul Hutan, fundasii Florescu si Lacusta si atacantul Cocis, precum si patru ucraineni, trei gruzini, doi brazilieni, doi bielorusi si un panamez. (Mihai Igirosanu)

ACCIDENT
Noul presedinte executiv al lui Dinamo si-a inceput discursul prin a spune ca ziua de ieri a fost una foarte importanta. De dimineata, Ioan Becali, aflat la bordul masinii sale, Rolls Royce Phantom, a accidentat un copil. "Un pusti a pus mana pe capota, a cazut si a fugit. Am vrut sa-l duc la spital, sa faca o radiografie, sa-i dau cateva milioane, dar a fugit", a descris oficialul dinamovist evenimentul rutier in care a fost implicat.
×
Subiecte în articol: sport dinamo becali ioan