x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC NATIONAL - SPORTUL 2-1 / "Bancarii" au inotat mai bine

FC NATIONAL - SPORTUL 2-1 / "Bancarii" au inotat mai bine

08 Mai 2005   •   00:00

Disputat pe o ploaie mocaneasca, jocul din Cotroceni nu poate fi numit fotbal. Cele 22 de siluete din teren au fost mai mult preocupate de a-si mentine echilibrul pe gazon, artificiile tehnice sau pasele pretentioase fiind imposibile.



  • de SORIN ANGHEL

  • OBIECTIV. Reusita lui Chiacu (foto) a fost anulata inainte de pauza de golul lui Gigel Bucur. Gazdele si-au apropiat cele 3 puncte numai pentru ca au stiu sa faca slalom printre baltile de pe teren, Sergiu Radu punctand cu 5 minute inainte de final. "A fost o victorie importanta si muncita. Ce a fost astazi pe teren nu stiu daca s-a numit fotbal. Am avut si mai mult noroc decat ei. Vreau ca la final sa ne clasam in primele trei-patru echipe", a spus Sergiu Radu.

    NORMAL. De aceeasi parere cu atacantul din Parcul cu Platani este si antrenorul Sportului, Dan Petrescu. "Meciul a fost foarte mult influentat de starea terenului. Toata lumea trebuia sa joace cu pase lungi. In prima repriza, dupa un inceput mai bun al lor, ne-am revenit, iar in repriza a doua am vazut o singura echipa pe teren. Dar, cum s-a intamplat tot anul la Sportul, cand ti-e lumea mai draga, atunci se intampla ceva", a afirmat tehnicianul.

    ×
    Subiecte în articol: sport