x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC Steaua - MM Stoica, destituit, Argaseala, in locul lui

FC Steaua - MM Stoica, destituit, Argaseala, in locul lui

16 Mai 2005   •   00:00

Dupa ce a lovit cu pumnul in figura un suporter pe finalul meciului cu CFR Cluj, presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica, va fi judecat astazi de Comisia de Disciplina a LPF si e pasibil de o pedeapsa aspra. De asemenea, fanii ii cer sa plece din Ghencea

  • de FLORIN GONGU, MIHAI IGIROSANU
  • SPORT

  • CONSECINTE. Mihai Stoica plateste pentru gestul de a lovi un suporter aflat in tribuna
    Presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica, a fost destituit de catre patronul Gigi Becali. El a fost inlocuit cu Valeriu Argaseala, MM urmand a indeplini functia de director executiv.

    Se pare ca miscarea nu este decat un tertip pentru a reduce consecintele iminentei suspendari pe care Stoica o va primi astazi din partea Comisiei de Disciplina a LPF.

    DIN UMBRA. Valeriu Argaseala va prelua dreptul de semnatura, se va ocupa de relatiile Stelei cu alte cluburi, LPF sau FRF, in vreme ce Mihai Stoica isi va ispasi pedeapsa fara a periclita activitatea clubului. Astazi, la ora 16:00, Comisia de Disciplina a Ligii il va judeca pe oficialul stelist, caruia se pare ca ii va acorda o pedeapsa de la 5 luni in sus. Presedintele organismului respectiv, Doru Viorel Ursu, a renuntat ieri la functie pentru ca, asa cum s-ar fi destainuit el unor apropiati, a fost tinta unor mari presiuni pentru ca Mihai Stoica sa nu fie sanctionat prea aspru.

    EXPLICATII. Patronul Stelei, Gigi Becali, a recunoscut ieri rocada de la varf. "Da. E adevarat. Argaseala va fi presedinte executiv. Pe Mihai l-am amendat si cu 100 de milioane de lei. In acest fel, l-am judecat eu, ce rost mai are sa-l mai judece si Liga?! Sa faca recurs la mine", a motivat Becali. In alta ordine de idei, pe site-ul suporterilor stelisti, "fcsteaua.ro", dar si pe cel al Jurnalului National, fanii "ros-albastrilor" continua sa huleasca gestul fostului presedinte executiv, caruia ii cer sa plece din Ghencea.

    ROSU SI MUNTEANU, INAPOI
    Desi se afla in plina lupta pentru cucerirea celui de-al 22-lea titlu de campioana din istorie, Steaua pregateste si cateva mutari-surpriza pentru viitorul sezon. Se pare ca pe lista posibilelor achizitii se numara si fostii internationali si fotbalisti ai "ros-albastrilor" Catalin Munteanu si Laurentiu Rosu, care activeaza momentan in liga secunda din Spania, ei plecand de la Steaua. Primul si-a exprimat in mai multe randuri dorinta de a se intoarce in tara, iar ambii jucatori se afla intr-un prelungit con de umbra al carierei.
    ×
    Subiecte în articol: sport stoica