x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC Vaslui - U Craiova - Urmeaza al saselea hop

FC Vaslui - U Craiova - Urmeaza al saselea hop

de Vicentiu Neagoe    |    02 Dec 2006   •   00:00
FC Vaslui  -  U Craiova - Urmeaza al saselea hop

Partida de la Vaslui se anunta una destul de echilibrata, elevii lui Viorel Hizo avand cinci victorii consecutive in campionat, in timp ce "Stiinta" are si ea un parcurs destul de bun dupa venirea lui Stefan Stoica pe banca tehnica.

Partida de la Vaslui se anunta una destul de echilibrata, elevii lui Viorel Hizo avand cinci victorii consecutive in campionat, in timp ce "Stiinta" are si ea un parcurs destul de bun dupa venirea lui Stefan Stoica pe banca tehnica.

DORINTA. Tehnicianul Vasluiului, Viorel Hizo, spune ca se teme de aceasta partida, dar isi doreste neaparat o victorie. "Este cea mai grea partida din acest sezon, pentru ca este prima, dupa care urmeaza cea de la Arad, la fel de grea. Imi doresc enorm de mult sa castig si echipa sa joace bine. Doresc un rezultat pozitiv, care inseamna doar trei puncte si nu un punct, mai ales ca dupa acest meci urmeaza trei deplasari la fel de grele, ca si doua meciuri acasa, cele cu Steaua si Rapid, in care echipa trebuie sa-si depaseasca valoarea. Daca reusim sa batem Craiova, e bine, daca nu, punem capul in pamant si ne ducem acasa sa ne lingem ranile", a declarat "Dulaul".

Tehnicianul vasluian crede ca Universitatea este o echipa compacta, cu jucatori valorosi, care pot crea numeroase probleme. "Nu am nevoie sa ajung din nou la minus sase in clasamentul adevarului. Si sa ma chinuiesc apoi sa recuperez din deplasari. Inca o data trebuie sa tinem cont de perioada foarte grea pe care o avem de acum incolo", a concluzionat Hizo.

CADOU. Antrenorul secund al Universitatii, Daniel Mogosanu, a implinit ieri 39 de ani si a spus ca cel mai frumos cadou pe care l-ar putea primi ar fi o victorie. "Imi doresc sanatate si sa batem la Vaslui. De fapt, de sanatate ar avea nevoie acesti copii ai Universitatii, care au fost mai mereu accidentati. Mi-ar placea ca dupa ziua mea sa sarbatoreasca oltenii, pentru o victorie. Nu cred ca vasluienii pot castiga la nesfarsit si noi sa pierdem de doua ori la rand. Vom vedea ce va fi", a spus Mogosanu.

×
Subiecte în articol: sport