x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ferrari, dubla acasa

Ferrari, dubla acasa

13 Sep 2004   •   00:00

Ferrari a reusit o noua dubla in acest sezon, de data aceasta chiar la Monza, circuitul de casa al echipei italiene.

IONUT PADURARU

ROCADA. Insa, pentru prima data in acest sezon, castigatorul cursei a fost Rubens Barrichello, urmat de coechipierul sau, Michael Schumacher. Barrichello a parcurs intreg traseul in ceva mai mult de ora si un sfert, aceasta fiind cea mai rapida cursa din istoria Formulei 1. Cei doi au fost urmati de Jenson Button si Takuma Sato, ambii de la BAR Honda, echipa care a trecut pe locul secund in clasamentul constructorilor.

PLOAIE. Marele premiu de la Monza s-a animat chiar inainte de a incepe cursa. Ploaia care udase circuitul de dimineata se oprise, iar pista incepuse sa se zvante, lasand echipele sa aleaga pneurile masinilor, de uscat sau intermediare. Din aceasta alegere cel mai castigat a fost initial Barrichello, care a luat un avantaj de peste 10 secunde inainte de a intra, inca din turul 5, la standuri.

CAMPION. In schimb, Schumacher a avut un start dezastruos. Plecat de pe pozitia a treia a grilei de start, cel care si-a adjudecat deja titlul mondial in acest sezon a ajuns pana pe locul 15. Schumi a inceput insa sa alerge din ce in ce mai rapid si a recuperat treptat pozitiile pierdute.

INCENDIU. In turul 32, un puternic incendiu a izbucnit la standurile echipei Minardi, produs de o defectiune la pompa de benzina in timpul alimentarii masinii lui Gianmaria Bruni. Incendiul a fost stins imediat de mecanici, dar Bruni a abandonat si a primit ingrijiri medicale.

×
Subiecte în articol: sport