x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Floretista de la Consiliul Europei

Floretista de la Consiliul Europei

22 Sep 2004   •   00:00

La sediul Agentiei Nationale pentru Sport a avut loc, ieri, ceremonia de predare a stafetei pentru functia de ambasador al Romaniei pentru Sport, Toleranta si Spirit Sportiv pe langa Consiliul Europei.

IONUT PADURARU

INVESTIRE. Noul reprezentant al tarii noastre in aceasta functie este floretista Laura Badea Carlescu, care a inlocuit-o pe Maricica Puica. "Am ales-o pe Laura dupa ce ne-am sfatuit cu reprezentantii federatiilor. Am tinut cont de trecutul ei sportiv si de cariera ireprosabila. Cred ca Laura poate ocupa, in viitor, o functie importanta in sportul romanesc", a precizat presedinte ANS, Octavian Morariu. Campioana olimpica de la Atlanta a declarat ca ii va fi mai greu sa isi duca la indeplinire noua misiune doar in timpul competitiilor.

GREUTATI. Cu aceasta ocazie, Maricica Puica a declarat ca la inceput i-a fost greu sa reprezinte Romania la Consiliul Europei. "Am fost aleasa in aceasta functie in 1997, dar din pacate la inceput nu am fost sprijinita suficient, asa ca in primii doi ani am facut chiar investitii din propriul buzunar pentru a participa la intruniri. Ma bucur ca in locul meu a fost aleasa Laura Badea si ii doresc sa lupte la fel cum a facut-o si in sport", a declarat fosta atleta, care a primit o placheta in semn de apreciere pentru activitatea sa ca ambasador al sportului.

×
Subiecte în articol: sport