x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Florin Parvu da probe in Finlanda

Florin Parvu da probe in Finlanda

01 Apr 2005   •   00:00

Fost international in mandatul lui Gica Hagi la carma "tricolorilor", Florin Parvu a participat la cateva trialuri organizate de antrenorul campioanei en-titre a Finlandei, HJK Helsinki, americanul Keith Armstrong.

Ex-dinamovistul nu e primul jucator roman care este nevoit sa sustina probe de joc intr-un campionat mai slab decat Divizia A.

PROBE. In cautare de jucatori straini experimentati, tehnicianul celei mai titrate echipe din "Tara celor 1.000 de lacuri" i-a avut in pregatiri pe atacantii Valmir Alves Oliveira, din Brazilia, pe sarbul Vladimir Gluscevici si pe Florin Parvu. Acestia s-au pregatit la Helsinki si au evoluat in doua meciuri amicale in tricoul celor de la HJK.

NEGOCIERI. Astazi, in Finlanda, debuteaza Cupa Ligii, dar Florin Parvu nu va juca, deoarece Armstrong nu s-a decis daca il pastreaza in lot, iar tratativele intre club si jucator nu au fost inca demarate. In prima liga finlandeza mai evolueaza un fotbalist roman, Vasile Marchis, care se afla sub contract cu echipa Jazz Porri. (Mihai Igirosanu)

PETRESCU S-A INTORS ACASA
Curtat intens anul trecut de oficialii Federatiei Romane de Fotbal pentru a juca in nationala de tineret, romano-finlandezul Tomi Petrescu, aflat sub contract cu formatia engleza Leicester City, a revenit in Campionatul Finlandei. Golgeter al nationalei Under 18 a nordicilor, Tomi a semnat un contract pe doi ani cu echipa Inter Turku, revenind dupa patru ani in prima liga finlandeza.

×
Subiecte în articol: sport