x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern 30 de suporteri ai echipei Petrolul, arestaţi pentru că au furat alcool dintr-o benzinărie

30 de suporteri ai echipei Petrolul, arestaţi pentru că au furat alcool dintr-o benzinărie

20 Noi 2010   •   16:26
30 de suporteri ai echipei Petrolul, arestaţi pentru că au furat alcool dintr-o benzinărie

138495-.jpgPotrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Argeş, pe drumul de întoarcere de la Mioveni spre Ploieşti, autocarul ce-i transporta pe cei 55 de fani ai Petrolului a oprit la o benzinărie de pe autostrada Piteşti-Bucureşti, de unde 30 dintre ei au furat mai multe sticle cu băutură şi dulciuri, transmite corespondentul Mediafax.

Ulterior, între suporteri şi agenţii de pază ai benzinăriei a izbucnit un conflict, astfel că la faţa locului au intervenit mai mulţi jandarmi şi poliţişti din Arge,ş care au aplanat scandalul şi i-au dus la audieri, la sediul Poliţiei Municipale, pe suporteri, unii dintre ei în stare ebrietate.

"S-a făcut un control în autocar, unde au fost găsite mai multe sticle de băutură, despre a căror provenienţă nu au putut să dea relaţii aceşti suporteri. Vor fi audiaţi şi li se vor întocmi dosare penale pentru furt calificat, după ce vor fi identificate persoanele care se fac vinovate de această infracţiune. Există imagini de pe camerele de supraveghere ale benzinăriei", a declarat şeful Poliţiei municipiului Piteşti, comisar şef Mihai Neagoe.

În urma controlului, au fost descoperite mai multe sticle cu whisky, vodcă şi bere, marfa fiind recuperată şi înapoiată reprezentanţilor benzinăriei. Suporterii sunt cercetaţi în libertate, o parte dintre ei urmând să fie amendaţi şi pentru tulburarea liniştii publice.

×