x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern După Bancu, și Mogoș va lipsi de la amicalul României cu Columbia

După Bancu, și Mogoș va lipsi de la amicalul României cu Columbia

de Redacția Jurnalul    |    24 Mar 2024   •   09:40
După Bancu, și Mogoș va lipsi de la amicalul României cu Columbia
Sursa foto: Hepta

Naționala de fotbal a României va juca marți, de la 21:30, pe stadionul Civitas Metropolitano, din Madrid, un amical cu selecționata Columbiei. Din lot va lipsi și Vasile Mogoș, după Nicușor Bancu.

Tricolorii se pregătesc pentru turneul final EURO 2024, așa încât au avut programate pentru luna martie două amicale.

Primul, desfășurat vineri seară la București s-a încheiat cu scorul de 1-1. În cel de-al doilea amical România joacă marți la Madrid, cu Columbia.

Au intervenit unele modificări în lotul cu care naționala va aborda întâlnirea cu echipa sud-americană. După Nicușor Bancu va părăsi cantonamentul și Vasile Mogoș.

”Fundașul dreapta a suferit o contuzie puternică la cap în prima repriză a meciului cu Irlanda de Nord și a devenit indisponibil pentru partida de marți. În urma investigațiilor amănunțite efectuate la spitalul Floreasca s-a constatat că jucătorul e în afara oricărui pericol, însă i s-au recomandat câteva zile de repaus. Staff-ul echipei naționale le urează însănatoșire rapidă celor doi, Nicușor Bancu și Vasile Mogoș, și îi așteaptă la viitoarele acțiuni ale tricolorilor”, se arată pe site-ul FRF.

(sursa: Mediafax)

×