x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Andone are oferte, dar rămâne la Dinamo

Andone are oferte, dar rămâne la Dinamo

02 Dec 2010   •   14:07
Andone are oferte, dar rămâne la Dinamo
Sursa foto: /Intact Images
140668-20101029153422021.jpgMijlocaşul dinamovist Marius Alexe a declarat azi, în cadrul unei conferinţe de presă, că tehnicianul Ioan Andone le-a transmis jucătorilor că care are câteva propuneri de a antrena în străinătate, dar că nu va pleca de la Dinamo.

"Nouă ne-a zis că nu pleacă, ne-a spus că rămâne alături de noi. Nici nu ne gândim că o să plece", a spus Alexe. Conform informaţiilor apărute în ultimele zile, Andone are oferte din zona Golfului, unde a antrenat, în perioada 2008-2010, pe Al-Ettifaq şi Al-Ahli.

Alexe a mai spus că îşi doreşte o victorie în partida de sâmbătă cu Astra, chiar dacă în trecut a evoluat la formaţia ploieşteană: "Le mulţumesc oamenilor de la Astra pentru timpul ptrecut acolo. Nu am să uit niciodată acele momente, am promovat cu ei, dar acum sunt la Dinamo şi îmi doresc să câştigăm. Am pierdut multe puncte uşor şi iată că am ajuns pe locul pe care suntem. Sperăm să nu mai pierdem puncte aşa de uşor în retur. Nu vreau să mă gândesc acum la un transfer, nu cred că mi-ar face bine şi nu am de ce. Sunt concentrat să joc cât mai bine la Dinamo".

×