x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Apostol: "Nu-mi pare rău că am plecat de la Steaua"

Apostol: "Nu-mi pare rău că am plecat de la Steaua"

21 Noi 2010   •   19:47
Apostol: "Nu-mi pare rău că am plecat de la Steaua"
Sursa foto: /Intact Images
138633-20101109160342059.jpgMijlocaşul Iulian Apostol a declarat, duminică, la Sport.ro, că nu regretă faptul că şi-a reziliat contractul cu Steaua şi a subliniat că nici măcar managerul general Mihai Stoica nu l-ar fi putut face să-şi schimbe această decizie.

"Nu-mi pare rău că am venit la Steaua, cum nu-mi pare rău nici că am plecat. Nu am plecat din cauza criticilor lui Gigi Becali. Mihai Stoica e pentru mine un om care ştie fotbal cât mulţi care au practicat fenomenul. E un fanatic, din cauza asta se exprimă în felul ăsta, pentru că trăieşte pentru fotbal. Nu putea nici măcar Mihai Stoica să mă facă să îmi schimb această decizie, pe care am luat-o împreună cu familia mea. Am luat hotărârea cu 10 zile în urmă. Nu am nimic cu domnul Becali. La supărare spune multe", a declarat Apostol.

"Ştiu cine sunt, ştiu ce pot şi nu am pierdut nimic şi nu am nimic de recâştigat. Singurul club care m-a contactat a fost Poli Timişoara, prin Daniel Stanciu, dar am şi eu o vârstă şi îmi doresc să joc afară, pentru că am o vârstă şi o familie", a mai declarat mijlocaşul.

Iulian Apostol a fost transferat la Steaua la sfârşitul lunii august, de la Unirea Urziceni.

×