x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Atacantul George Ţucudean și-a anunțat retragerea din fotbal

Atacantul George Ţucudean și-a anunțat retragerea din fotbal

02 Sep 2019   •   13:17
Atacantul George Ţucudean și-a anunțat retragerea din fotbal

Atacantul George Ţucudean va face o pauză în activitatea fotbalistică din cauza problemelor de sănătate, a anunţat, luni, clubul CFR Cluj, într-un comunicat publicat pe site-ul său oficial.

''Clubul CFR 1907 Cluj anunţă faptul că atacantul nostru George Ţucudean va lua o pauză de la activitatea fotbalistică! Totul vine ca urmare a problemelor de sănătate apărute în ultimele luni care l-au ţinut departe de teren. În perioada care va urma, fotbalistul îşi va lua o pauză pentru refacere şi pentru a efectua câteva investigaţii suplimentare, care să-i ofere garanţia că poate reveni în fotbal la cel mai înalt nivel'', a arată în comunicatul campioanei României.

''Noi, toţi cei din Familia CFR, suntem şi vom fi mereu alături de George Ţucudean şi îl vom susţine în toate demersurile sale. Avem toată încrederea că 'Ţucu' va reveni mai puternic în iarbă şi că ne va ajuta în continuare să câştigăm trofee. Şi-a adus contribuţia de atâtea ori prin golurile sale în obţinerea unor victorii importante, iar acum e rândul nostru să fim alături de el. Multă sănătate, 'Ţucu'! Te aşteptăm din nou în Gruia! Hai CFR!'', se mai arată în comunicat.

George Ţucudean, golgheterul Ligii I în ultimele două sezoane, a fost supus în acest an mai multor intervenţii la inimă şi a evoluat sporadic în echipa clujeană. El a jucat doar trei meciuri în actuala stagiune a Ligii I, marcând un gol pentru CFR, şi a disputat cinci partide în preliminariile Ligii Campionilor, marcând golul victoriei în meciul cu Celtic de la Glasgow (4-3), din turul al treilea preliminar.

Antrenorul Dan Petrescu se va baza în aceste condiţii pe atacanţii Billel Omrani, Mario Rondon şi Lacina Traore.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea) 

×
Subiecte în articol: george tucudean