x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Bariş Ozbek: "Am tremurat de emoţie când a intrat Hagi în vestiar"

Bariş Ozbek: "Am tremurat de emoţie când a intrat Hagi în vestiar"

25 Oct 2010   •   00:00
Bariş Ozbek: "Am tremurat de emoţie când a intrat Hagi în vestiar"
Sursa foto: /Reuters

Mijlocaşul echipei Galatasaray, Bariş Ozbek, a declarat după derbiul cu Fenerbahce, scor 0-0, că a fost de mic un fan al noului său antrenor, Gheorghe Hagi, şi că a tremurat de emoţie când românul a intrat în vestiar, informează presa turcă.

"Îl urmăream pe Hagi în anul 2000, când aveam 12 ani. Când a intrat în vestiar am tremurat. Sper că va aduce multe echipei", a spus Bariş Ozbek.

Căpitanul formaţiei Fenerbahce, Alex, a declarat că Hagi se numără printre cele mai importante personalităţi din istoria fotbalului turc şi că l-a urmărit cu mare plăcere pe român la Cupa Mondială din 1994. Brazilianul, care joacă la Fener de 6 ani, a precizat, referitor la faptul că uneori este comparat cu Hagi, că îl bucură această comparaţi, dar nu o consideră prea corectă, deoarece ei doi au evoluat în perioade diferite.

Tehnicianul Gheorghe Hagi a debutat cu o remiză în al doilea său mandat la Galatasaray, scor 0-0, duminică, în derby-ul din deplasare cu Fenerbahce, din etapa a 9-a a campionatului Turciei.

Hagi a semnat, vineri un contract pe un an şi jumătate cu Galatasaray, grupare la care se află la al doilea mandat ca antrenor, după cel din perioada 2003-2004.

×
Subiecte în articol: stiri