x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Boloni: "Visul meu e să pregătesc Steaua!"

Boloni: "Visul meu e să pregătesc Steaua!"

23 Noi 2010   •   12:44
Boloni: "Visul meu e să pregătesc Steaua!"
Sursa foto: /Intact Images
138912-20100212145213004.jpg

Tehnicianul Ladislau Boloni a comentat, luni seara, într-o emisiune TV, informaţiile care au apărut în ultima vreme privind posibila sa venire la Steaua.

"Eu cred că e nelalocul lui că Marius pregăteşte un meci pentru joi, un meci important, iar noi vorbim despre faptul că aş veni eu să-i iau locul. Dacă aş dori să fiu în viitorul apropiat, sau în viitor, antrenorul Stelei, vă spun că da. Steaua Bucureşti este echipa pe care o iubesc, unde am reuşit să ating nişte performanţe alături de coechipierii mei de atunci, am dat satisfacţie suporterilor", a spus Boloni la GSP TV.

"Dacă aş prelua o echipă din România, aş încerca să cunosc cât se poate de bine echipa pe care ar urma să o antrenez. Mi-aş folosi sursele pentru a-mi da seama despre ce e vorba. Ştiu că e foarte greu să aduci jucători buni din străinătate în România. Aş folosi cunoştinţele pe care le am prin străinătate, nu la nivel foarte înalt, dar mediu pentru a forma o echipă. Cred că aş putea găsi soluţii care, din punct de vedere financiar, ar putea fi folositoare. Am câteva surse din Africa, unde sunt jucători foarte buni", a mai spus tehnicianul.

Boloni crede că s-ar putea adapta stilului de conducere al patronului Stelei, Gigi Becali: "Eu consider că la un club antrenorul are sau poate să aibă mai multe roluri. Nu doar antrenează lotul, are şi alte atribuţii importante, dar consider că, iertaţi-mă pentru lipsa de modestie, dar sunt destul de inteligent pentru a fi capabil să mă adaptez la diferite stiluri de conducere".

×